reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczyno zrozum i przyjmij do wiadomości, ze po cp moje wyniki są w porządku. Nie będę stale się powtarzać. W głębszą diagnostykę nie wejdę, bo mam 3 dzieci i nie mam na to ochoty. Od kilku cykli sikam sobie ileś dni po i staram się wrzucać tylko wtedy, gdy jestem zapisana. To, co wyszło wczoraj mnie zaskoczylo, więc spytalam Was o zdanie. I wtedy takiego szumu nie bylo. Dopiero dzis od rana.... tyle kropka koniec tematu... po co rozkladać to na czynniki pierwsze?
Pójście na monitoring raz na kilka miesięcy oraz zrobienie proga kilka dni po owu, to nie jest głębsza diagnostyka. Przynajmniej byś wiedziała jak się mają Twoje owulacje. Warto żebyś chociaż w najbliższych miesiącach poszła ze dwa razy na wizytę i zbadała proga.

Pójście na monitoring raz na kilka miesięcy oraz zrobienie proga kilka dni po owu, to nie jest głębsza diagnostyka. Przynajmniej byś wiedziała jak się mają Twoje owulacje. Warto żebyś chociaż w najbliższych miesiącach poszła ze dwa razy na wizytę i zbadała proga.
ja to myślałam, że wizyty i badania kontrolne to nie jest diagnostyka tylko dbanie o swoje zdrowie 🤣

Pozwolę się wtrącić bo podczytywałam z boku tę dyskusję.
Szerzenie teorii, ze test jest pozytywny przez wysokie LH i szukanie osób, które mogłyby to sprawdzić i potwierdzić to niepotrzebne nakręcanie dziewczyn.
Wczoraj czytałam Twoje wpisy, a dziś mi się śniło, że miałam sprawdzać czy testy ciążowe zastąpią testy owu 😂😂 serio, ja tak mam, ze jak o czymś przeczytam czy pomyśle to mi się to później śni.
Takie nakręcanie się nie jest zdrowe nie tylko dla Ciebie, ale również dla osób, które czytają ten wątek.
To nie bylo w kontekscie, ze wykryc ciążę. W dniu ovulacji to ciąży nie ma, chodzilo o to, czy faktycznie tak moze byc.
Ciekawostka... badanie....doswiadczenie

Dziewczyno zrozum i przyjmij do wiadomości, ze po cp moje wyniki są w porządku. Nie będę stale się powtarzać. W głębszą diagnostykę nie wejdę, bo mam 3 dzieci i nie mam na to ochoty. Od kilku cykli sikam sobie ileś dni po i staram się wrzucać tylko wtedy, gdy jestem zapisana. To, co wyszło wczoraj mnie zaskoczylo, więc spytalam Was o zdanie. I wtedy takiego szumu nie bylo. Dopiero dzis od rana.... tyle kropka koniec tematu... po co rozkladać to na czynniki pierwsze?
To uszanuj to, dziewczyno, są są turaj osoby, które maja ochote się diagnozować i monitorować a mimo to nie dostają szału w temacie sikania na testy. Któraś już dziewczyna pisze Ci, to co ja a ty dalej idziesz w zaparte. Jak nie masz parcia na kolejne dziecko to nie miej. Ale do gina nie chodzi się tylko w tej sprawie. Natomiast uszanuj to, ze nakręcasz manie sikania na testy. I teksty ze nie masz ochoty się diagnozować, na wątku gdzie chyba każda z dziewczyn się diagnozuje jest jak plaskacz w twarz.
Ale po co ja będę to tłumaczyć, jak tobie jeszcze z 20 osób może to napisać a ty z każdym na wojnę pójdziesz.

Badalam dziękuję...i prolaktyne i fsh i wszystko nawet lepiej niz git (chyba w styczniu tego roku nawet)

reklama
Cześć wszystkim!
Przepraszam za opóźnienia, ale wczoraj miałam koszmarnie utrudniony dzień...
Więc na dzień dzisiejszy u mnie pozytyw, beta przyrastająca prawidłowo, wczoraj było ponad 2600.
@pluto_nova możesz mi wpisać cokolwiek co tam oznacza pozytyw, ale wiecie, wg mojego systemu myślenia, to jest jeszcze lata świetlne od konkretów w postaci 🍼 ;-)
Nie ujawniałam się wcześniej, bo miałam po drodze plamienia i wolałam najpierw sprawdzić, czy nic się nie stało - na szczęście jest wszystko w porządku. Na ten moment oczywiście :-)
Kochana trzymam mocno kciuki i gratuluję 💚🍀

Do góry