reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

I w Puerii i w Pregnie widzę jod w składzie 😅
Zgłupiałam teraz
Moja pani endokrynolog tydzień temu powiedziała, że w czasie starań i w ciąży suplementacja jodem jest konieczna.

Poza staraniami unikać jodu (tu akurat w odniesieniu do Hashimoto i niedoczynności tarczycy).

Ostatnia edycja:
reklama
Moja pani endokrynolog tydzień temu powiedziała, że w czasie starań i w ciąży suplementacja jodem jest konieczna.

Poza staraniami unikać jodu (tu akurat w odniesieniu do Hashimoto i niedoczynności tarczycy).
mój endo uważa to samo :) w czasie starań wybierać suple z jodem, a jak zajdę to suplementacja w ciąży :)

hej dziewczyny:) tutaj jeszcze nie pisałam, ale chcę usłyszeć co powiecie, czy mam dlaczego się martwić:
16.03-beta 337,7
18.03-beta 637(+88,6%)
20.03-beta 1188(+86.5%)
Czy to są normalne przyrosty? nie zamale?
Hej! A Ty jesteś u nas zapisana na testowanie? Bo nie kojarzę.

Możecie spojrzeć na moje wyniki? Na pierwszy, amatorski rzut oka jest ok, ale liczę na Was 🌷

Załączniki

• IMG_20230320_172210.jpg
    IMG_20230320_172210.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 143
Hej! A Ty jesteś u nas zapisana na testowanie? Bo nie kojarzę.
bylam aktywna na wątku Staraczki 2023, zobaczyłam że może nawet Ty wysłalaś linka do tego wątka i wlasnie zrobiłam 3 betę i napisałam tutaj, bo wczesniej bardzo się bałam cokolwiek pisać bo miałam w listopadzie biochemke.

reklama
Do góry