reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dzień dobry w piąteczek!
Dziewczyny chciałam wam powiedzieć, że wszystkie jesteście wspaniałe ❤️Miałam przyjemność być na staraczkowych wątkach dwa lata temu ale uciekłam bo dużo było złych fluidów a to co się tutaj dzieje, ile jest wsparcia i miłości dod rugiego człowieka to aż serducho się raduje 😍
Dziekuję😘 Miłego dnia kochane 😘

Ps. a ja dzisiaj jadę po nowe zwierzątka :D

reklama
Dzień dobry w piąteczek!
Dziewczyny chciałam wam powiedzieć, że wszystkie jesteście wspaniałe ❤️Miałam przyjemność być na staraczkowych wątkach dwa lata temu ale uciekłam bo dużo było złych fluidów a to co się tutaj dzieje, ile jest wsparcia i miłości dod rugiego człowieka to aż serducho się raduje 😍
Dziekuję😘 Miłego dnia kochane 😘

Ps. a ja dzisiaj jadę po nowe zwierzątka :D
Też jestem ciekawa jakie zwierzątka. Bo mój mąż i dzieciaki mają już małe zoo. Chomika, królika, rybki, kanarka, mojego żółwia z lat dziecięcych, psa 🤦 od sprzątania im moja rodzina zaczyna sobotę.

Też jestem ciekawa jakie zwierzątka. Bo mój mąż i dzieciaki mają już małe zoo. Chomika, królika, rybki, kanarka, mojego żółwia z lat dziecięcych, psa 🤦 od sprzątania im moja rodzina zaczyna sobotę.

Rybki 🤣 Wiem, śmieszne bo to nie to samo co pies, kot czy koń, ale i tak się bardzo cieszę, że jakiekolwiek zwierzatka bedę miała a przede wszystkim dla dziecka, który prosi o kota. Ale my bardzo często wyjeżdzmy na wakacjach nie ma nas w domu w ogólewięc nie możemy sobie pozwolić nawet nakrólika :)
A że całą rodziną jeździmy na ryby to dziwne by było gdybysmy od akwarum nie zaczeli ;)
Za to mąż się postarał i akwarium mam jak z obrazka, nie tylko sam żwir i kwioty :D

Rybki 🤣 Wiem, śmieszne bo to nie to samo co pies, kot czy koń, ale i tak się bardzo cieszę, że jakiekolwiek zwierzatka bedę miała a przede wszystkim dla dziecka, który prosi o kota. Ale my bardzo często wyjeżdzmy na wakacjach nie ma nas w domu w ogólewięc nie możemy sobie pozwolić nawet nakrólika :)
A że całą rodziną jeździmy na ryby to dziwne by było gdybysmy od akwarum nie zaczeli ;)
Za to mąż się postarał i akwarium mam jak z obrazka, nie tylko sam żwir i kwioty :D
Rybki są super, można na nie patrzeć godzinami 😍

Za kilka dni owu... A ja nie mam siły, nie chce mi się. 5 razy się nie udało, czemu teraz miałoby być inaczej. Nie mam tej wiary, nadziei co w poprzednich cyklach. Po prostu się boję, nie czekam.
Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale też tak miałam i inne dziewczyny również. Tak bywa, nie zawsze trzeba być w olimpijskiej formie

Myślę, że jej akurat wybaczymy :) @Ceonis ☺️
no hej !
@LadyCaro ma rację, narazie odpuszczam, bo fajnie mi się żyje bez starań. Do wakacji dużo mnie czeka, i ciąża trochę nie na rękę mi teraz. Na pewno wrócę!
Narazie cykl mi się coś przedłuża, ale patrząc na wykres, to może być torbiel. Mierzenie temp to jedyne co robię, bo jak wrócę do starań to chce mieć porównanie, jak np wygląda cykl bez owulacji.
Niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie laseczki! ❤❤❤

reklama
Czytam Wasze wieczorne posty i się poryczałam nad tym co napisałaś @Bolilol Tak mądrej wartościowej empatycznej osoby nie spotkałam w swoim zyciu.
zgadzam kobietka jest niesamowita tyle ciepła i empatii to ze świecą szukać! Ogólnie same fajne babeczki z Was, Całym serduchem stoję za Wami i życzę jak najlepiej umiem, bo na to zasługujecie w stu procentach:) jestem w cholerę szczęśliwa że miałam w ogóle okazję Was tu poznać. Może okoliczności mamy różne ale wsparcie jest na jakimś zajebiście wysokim poziomie ❤️
Miłego dnia dziewczyny ja mam dzisiaj zapierdziel w pracy ale chociaż mi dzień zleci.
Ps. Oczywiście dzisiaj nie testuje, bo mi się już okres kończy :) liczę po cichu na kolejny cykl, owulaki nowe wlasnie przyszły🤞

Do góry