pluto_nova
Moderator
ja nie lubię płynnych lekówWiesz co, ja właśnie chciałam trochę zmniejszyć ilość łykaczów. Już mi się w podzielnik przestają mieścić .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie lubię płynnych lekówWiesz co, ja właśnie chciałam trochę zmniejszyć ilość łykaczów. Już mi się w podzielnik przestają mieścić .
Tez mi się wydaje, ze skoro owulacje są, seksy też gęsto w tym czasie, u mnie moze być problem z zagniezdzeniem z powodu 3 cc i blizn. Jak będę u lekarza zapytam o to, o plamienia, skąd mogą wynikać...i co warto zbadac by wykluczyc problemy zdrowotne.Tak, to też jest dobry trop bo jednak @black_angel też jest po 3 cc i to ogromne obciążenie dla macicy
Cudownie!!!! Gratulacje
Nie.czyli nie byłaś nigdzie prywatnie na usg po usunięciu cp?
A mogłabyś mi wysłać link do witaminy a aliness? Nie mogę znaleźć.Ja mam osobno A i osobno E w kapsułkach z Aliness
Tak! Tak! Tak! wzrusz
A mogłabyś mi wysłać link do witaminy a aliness? Nie mogę znaleźć.
Spore dawki..Boję się trochę żeby znowu nie przesadzić z tymi suplami … ale krople z kolei dawki mają małe.Ja mam te
Naturalna witamina E 400IU (100 kaps) Aliness - Sklep internetowy Enaturalnie.pl
Naturalna witamina E 400IU (100kaps) ALINESS - sklep ekologiczny ze zdrową żywnością Enaturalnie.pl ✅ Bogata oferta produktów ekologicznych ✅ Sprawdź ofertę Enaturalnie.plenaturalnie.pl
To już musisz sama zdecydowaćSpore dawki..Boję się trochę żeby znowu nie przesadzić z tymi suplami … ale krople z kolei dawki mają małe.