reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
W sumie to tak, przecież dziecko nosi się pod sercem to do zapłodnienia najlepszą drogą jest serduszkowanie.
Thinking Think GIF by Ślepsk Malow Suwałki

@Nasturtium aaaa - w sumie logiczne 🤡

W ogóle o dokładnie 20:22 zobaczyłam dwa pryszcze, jak nic owu będzie wyjątkowa, podejrzewam, że conajmiej podwójna, a termin obstawiam na 22. Może wpiszę sobie na wtedy do kalendarza pozycję "seks".
A jak to z tym trądzikiem jest, jak macie, to głównie przed owulacją i jak owulacja jest to ustaje, czy w trakcie? Bo ja od dwóch cykli jak nigdy mam obleśny trądzik na plecach;/ a na twarzy wyskoczy zwykle jakiś pojedynczy epizod wtedy, ale konkretny...

A jak to z tym trądzikiem jest, jak macie, to głównie przed owulacją i jak owulacja jest to ustaje, czy w trakcie? Bo ja od dwóch cykli jak nigdy mam obleśny trądzik na plecach;/ a na twarzy wyskoczy zwykle jakiś pojedynczy epizod wtedy, ale konkretny...
mnie teraz wysypało dramatycznie, jak nigdy przedtem 😱 i było to jakoś 5-6 dpo, dziś jestem 8 dpo i po kuracji spirytusem salicylowym+ maść cynkowa, znów zaczynam wyglądać jak człowiek 😬 i u mnie zazwyczaj tak właśnie jest, że coś się pojawia kilka dni po owu a potem już luz, aczkolwiek to od niedawna dopiero bo wcześniej zawsze miałam nieskazitelny pysk😬

reklama
Ja mam od zawsze na żuchwie i czasem na brodzie i każdy dermatolog proponuje mi leczenie izotekiem a ja się bronię rękami i nogami i już wole mieć ten trądzik 🤷‍♀️ w trakcie owulacji i po mnie wysypuje jak progesteron rośnie

Do góry