reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Apropo seksownych ginekologów to u mnie w mieście najlepszym ginekologiem jest typek takiii mega fuj. Jest taki bleee, że nie da się nie zwrócić uwagi. Jest stary, gruby, ma włosy długie do ramion a jest ich 3 na krzyż i ZAWSZE MA SPODNIE PONIŻEJ DUPY I DUPA NA WIERZCHU 🤣 Ja nie wiem jak on to robi, że nawet kitel w szpitalu jak ma to ta dupa i tak wystaje. I gbur ale ja go lubie i on mnie też :D

Mieszka w starym domu, w prywatnym gabinecie jest boazeria i dywany (taki typowy PRL)8-) ale przed domem 3 porcheaki ;)

Ale dodam, że lekarzem jest badzo dobrym. Tylko w niepłodności się nie specjalizuje niestety. Ale nie patrzy na te klauzule pi*przone tylko jak trzeba to ratuje życie kobiety i zawsze mówi, że bierze to na siebie ;)

Apropo seksownych ginekologów to u mnie w mieście najlepszym ginekologiem jest typek takiii mega fuj. Jest taki bleee, że nie da się nie zwrócić uwagi. Jest stary, gruby, ma włosy długie do ramion a jest ich 3 na krzyż i ZAWSZE MA SPODNIE PONIŻEJ DUPY I DUPA NA WIERZCHU 🤣 Ja nie wiem jak on to robi, że nawet kitel w szpitalu jak ma to ta dupa i tak wystaje. I gbur ale ja go lubie i on mnie też :D

Mieszka w starym domu, w prywatnym gabinecie jest boazeria i dywany (taki typowy PRL)8-) ale przed domem 3 porcheaki ;)

Ale dodam, że lekarzem jest badzo dobrym. Tylko w niepłodności się nie specjalizuje niestety. Ale nie patrzy na te klauzule pi*przone tylko jak trzeba to ratuje życie kobiety i zawsze mówi, że bierze to na siebie ;)
Czy Ty jesteś z Krakowa? Okolic? Jak tak to mogę prosić o nazwisko lekarza?

reklama
Dziewczęta, a może macie jakąś polecajke na preparat pomagający na sen? Najpierw się wiercę i nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to co chwilę się przebudzam, mam bardzo płytki sen. Wydaje mi się, że to przez stres w pracy bo wcześniej tak nie miałam, zasypiałam i chrapalam jak kamień.

Do góry