Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio widziałam gościa identyko na basenie. I mówię do stargo "patrz no identyczny". Póxniej wróciliśmy z basenu, ja się dobieram do starego a on "oo ooo napatrzyła się na łysego to się jej amorów zachciało"Zobacz załącznik 1501763
To dopiero ZNANY LEKARZ
1800 kcalZanim kliknęłam wyślij to zawsze kolejne posty już sa. Deser wygląda dobrze i porcje chyba duże w miarę. Ile wzięłaś kcal?
A dzwoniłaś w końcu do Janowca? udało się po za tym jednym miejscem gdzieś umówić?Moje gratulacje
PS. Jak jedziesz rezygnować z poradnii do daj proszę znać , może się wcisnę na Wasz termin
Czy Ty jesteś z Krakowa? Okolic? Jak tak to mogę prosić o nazwisko lekarza?Apropo seksownych ginekologów to u mnie w mieście najlepszym ginekologiem jest typek takiii mega fuj. Jest taki bleee, że nie da się nie zwrócić uwagi. Jest stary, gruby, ma włosy długie do ramion a jest ich 3 na krzyż i ZAWSZE MA SPODNIE PONIŻEJ DUPY I DUPA NA WIERZCHU Ja nie wiem jak on to robi, że nawet kitel w szpitalu jak ma to ta dupa i tak wystaje. I gbur ale ja go lubie i on mnie też
Mieszka w starym domu, w prywatnym gabinecie jest boazeria i dywany (taki typowy PRL) ale przed domem 3 porcheaki
Ale dodam, że lekarzem jest badzo dobrym. Tylko w niepłodności się nie specjalizuje niestety. Ale nie patrzy na te klauzule pi*przone tylko jak trzeba to ratuje życie kobiety i zawsze mówi, że bierze to na siebie
Nie jestem z Krakowa. DO Krk mam 160 kmCzy Ty jesteś z Krakowa? Okolic? Jak tak to mogę prosić o nazwisko lekarza?
Smaczne tylko na kolacje była dziwna zupa po której dziś mam sraczkę jak @Owulacjaa smaczne było?
Nie dzownilam bo nie mam jak się tam dostać. Sama nie pojadę , a mąż niezbyt chętnie chce jechać a z drugiej strony znowu kosztaA dzwoniłaś w końcu do Janowca? udało się po za tym jednym miejscem gdzieś umówić