G
guest-1716035268
Gość
gratulacje mamo oby nudno i w spokoju Ci minęły te wszystkie miesiące!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje mamo oby nudno i w spokoju Ci minęły te wszystkie miesiące!
nie, tak już ma być do końca marca, w kwietniu nie chce widzieć co najmniej 70% z Was!!Te cionsze to chyba na skutek walentynkowego flow
to nie to samona playerze masz ukrytej prawdy do woli xD
nie ma tego klimatu trafiania przypadkiem przy skakaniu po kanałachSwego czasu UP była na jakiejś platformie, chyba na player..?
Wtedy będzie flow po dniu kobietnie, tak już ma być do końca marca, w kwietniu nie chce widzieć co najmniej 70% z Was!!
UP to tsza oglądać z uwagą. Od początku do końca.nie ma tego klimatu trafiania przypadkiem przy skakaniu po kanałach
Ja to raczej z Tobą idę na dalsze wątki .nie, tak już ma być do końca marca, w kwietniu nie chce widzieć co najmniej 70% z Was!!
oby nie!Ja to raczej z Tobą idę na dalsze wątki .
Ja to raczej z Tobą idę na dalsze wątki .
Tak od razu sie tu zasiedzcie do zimyoby nie!