Kaala
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać cień idziesz na betę?Znowu mam jakieś cienie po czasie . Boże
Ostatnio tez miałam takie albo podobne i cionsza ni maWidać cień idziesz na betę?
Ja po swoim cieniu na testach paskowych od razu po Pinka bym leciała. Jeszcze w Rossku jest Check&Go, który też normalną kreskę pokazał.Ostatnio tez miałam takie albo podobne i cionsza ni ma
To były kreski po czasie wiec pewnie to fabryczne.Ja po swoim cieniu na testach paskowych od razu po Pinka bym leciała. Jeszcze w Rossku jest Check&Go, który też normalną kreskę pokazał.
Na tych paskowych przy becie 129 nadal był tylko cień.
idz po Pinka patyka albo najlepiej na betęDzień dobry, dziś 10 dpo, a temperatura znów w górę - na równe 37 stopni. Nie wiem co o tym myśleć, czy znowu mi się rzuca na oczy… oba to testy Facelle, na obu cień pojawił się w ciągu 3 minut, a na Facelle paskowym jeszcze przenigdy nie miałam chociażby poświaty
rób innym testem dzisiaj , albo na betę , albo jutro powtórz jak wolisz i jak Ci lepiejDzień dobry, dziś 10 dpo, a temperatura znów w górę - na równe 37 stopni. Nie wiem co o tym myśleć, czy znowu mi się rzuca na oczy… oba to testy Facelle, na obu cień pojawił się w ciągu 3 minut, a na Facelle paskowym jeszcze przenigdy nie miałam chociażby poświaty
Wzruszyłam się, jak to przeczytałam .Bardzo, bardzo się cieszę i jeszcze bardziej, bardziej trzymam kciuki, żeby maleństwo pięknie i zdrowo rosło, a mamusia się czuła kwitnàco nie tylko do porodu, ale potem też Każda ciąża tutaj daje nam tyle nadziei, tak że tego ten… dzięki Lady
Co to za giera? My przed Młodą się zagrywaliśmyMy nudziarze
Zobacz załącznik 1502541