reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
tak też zrobiłam póki co nic się bardziej nie rozkręciło więc może to nie to najgorsze . Ale jednak jak już się raz poronilo to później przy każdej ciąży jest ten strach zwłaszcza jak się zobaczy coś niepokojącego
Wiadomo, że nie da się nie stresować, ale zawsze trochę łatwiej jest jak ktoś też powie, żeby się nie stresować :) mi to trochę pomaga, gdy coś zaczyna mnie niepokoic

Dziewczyny apropo stresu to zawsze będzie, nie da się inaczej. Najlepiej to nie czytać i nie nakręcać się.
Ja wam powiem, że chyba też ciążę przechodzę najgorzej. Co zjem to zaraz czuje się jakbym była przejedzona.. w żołądku tak mi się przelewa, praktycznie po każdym jedzeniu. Kompletny brak sił, rano najgorzej, wieczorem lepiej.
Najgorsze, że urlop się kończy, we wtorek do roboty 😔

Wizytę mam na piątek, więc jeszcze tydzien

Dziewczyny apropo stresu to zawsze będzie, nie da się inaczej. Najlepiej to nie czytać i nie nakręcać się.
Ja wam powiem, że chyba też ciążę przechodzę najgorzej. Co zjem to zaraz czuje się jakbym była przejedzona.. w żołądku tak mi się przelewa, praktycznie po każdym jedzeniu. Kompletny brak sił, rano najgorzej, wieczorem lepiej.

To ja tak miałam właśnie na początku a teraz mam na odwrót ,koło 17 już zaczynam się robić dętka :D i tylko leże i wegetuje ,też mi się przelewa w żołądku ,czuje że jest pusty to jak zaraz zjem to za chwilę boli że jakby za dużo a przecież zjem np. pół bułki :D

Wiadomo, że nie da się nie stresować, ale zawsze trochę łatwiej jest jak ktoś też powie, żeby się nie stresować :) mi to trochę pomaga, gdy coś zaczyna mnie niepokoic
dokładnie a jak ktoś jeszcze napisze że miał podobnie i wszystko było ok to jednak stresik się zmniejsza 🥰 dobre słowo też pomaga dziękuje 🙂

Wczoraj to było tak gorąco że zasnac się nie dało to wzięłam sobie wiatrak postawiłam przy łóżku i to jakiś pomogło tylko dziś czuję że mnie trochę plecy pobolewaja chyba tym wiatrakiem przewialo 🤦😄

Też tak mam 🥴

U nas dzisiaj też było strasznie gorąco w nocy mimo, że wieczorem była ulewa i miałam nadzieję, że się ochłodzi. Wczoraj nie mogłam spać, bo się stresowałam wizytą, a dzisiaj przez ten upał. Miałam odespać przez te 4 dni wolnego i jak zwykle dupa :/

reklama
Dziewczyny, które mają luteinę dopochwowa. Czy jak ją zaaplikujecie to leżycie jakiś czas? Czy generalnie przez to więcej leżycie?
Jeden lekarz powiedział, że po tym to trzeba większość dnia leżeć, ale jakoś nie wyobrażam sobie, że połowa kobiet w ciąży leży z luteina.

Do góry