dosiasamosia
Fanka BB :)
Edytuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Ci powiem z perspektywy osobę, która to zrobiła..to była 4 ciąża, nie będę opisywała szczegółów, dlaczego i z jakich powodów, ale powiem jedno, do dziś to przeżywam i wiem, że nigdy więcej bym tego nie zrobiła, nigdy. A teraz kiedy okres mi się spóźnia i mogę być w 4 ciąży to inaczej na to patrzę, mąż wie, że już nigdy byśmy tego nie powtórzyli. A rejestr? Ja byłam u gina i co ten rejestr, nikt nie pytał, nie czepial się, można powiedzieć, że miało się krwotok, itp. ale.. ja będę żyła z tym krzyżem do końca życia, ale jeśli masz choć cień zawahania to znaczy że pewna nie jestes
Nie kojarzę Ciebie, spodziewasz się dziecka w marcu 2025? Na kiedy masz termin?Może dlatego, że nie ma czegoś takiego jak rejestr ciąż?
Serio, po co powielacie te bzdury.
Ja jestem skrajnie lewicowa. Naprawdę, dla mnie aborcja na żądanie spokojnie mogłaby być jak np. w Kanadzie do 40tc ale rejestr ciąż to mrzonka. Tak samo jak historia pewnej pani wałkowana przez znaną stację telewizyjną
Ojej dlaczego? Jak po wizycie?Mam skierowanie do szpitala
ojej przykro mi a co się stało? To przez plamienia?Mam skierowanie do szpitala
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze !!Mam skierowanie do szpitala
Przykro mi;-(Mam skierowanie do szpitala
Ojej, przykro mi... Jest bardzo źle?Mam skierowanie do szpitala
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!Mam skierowanie do szpitala