reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
A ja Ci powiem z perspektywy osobę, która to zrobiła..to była 4 ciąża, nie będę opisywała szczegółów, dlaczego i z jakich powodów, ale powiem jedno, do dziś to przeżywam i wiem, że nigdy więcej bym tego nie zrobiła, nigdy. A teraz kiedy okres mi się spóźnia i mogę być w 4 ciąży to inaczej na to patrzę, mąż wie, że już nigdy byśmy tego nie powtórzyli. A rejestr? Ja byłam u gina i co ten rejestr, nikt nie pytał, nie czepial się, można powiedzieć, że miało się krwotok, itp. ale.. ja będę żyła z tym krzyżem do końca życia, ale jeśli masz choć cień zawahania to znaczy że pewna nie jestes

Może dlatego, że nie ma czegoś takiego jak rejestr ciąż?
Serio, po co powielacie te bzdury.

Ja jestem skrajnie lewicowa. Naprawdę, dla mnie aborcja na żądanie spokojnie mogłaby być jak np. w Kanadzie do 40tc ale rejestr ciąż to mrzonka. Tak samo jak historia pewnej pani wałkowana przez znaną stację telewizyjną

Może dlatego, że nie ma czegoś takiego jak rejestr ciąż?
Serio, po co powielacie te bzdury.

Ja jestem skrajnie lewicowa. Naprawdę, dla mnie aborcja na żądanie spokojnie mogłaby być jak np. w Kanadzie do 40tc ale rejestr ciąż to mrzonka. Tak samo jak historia pewnej pani wałkowana przez znaną stację telewizyjną
Nie kojarzę Ciebie, spodziewasz się dziecka w marcu 2025? Na kiedy masz termin?

reklama
Do góry