reklama
Kitsune
Moderator
Ja już tutaj 3x meldowałam się na mamusiach i nic z tego nie wyszło Ale w końcu musi się udać!Ja rok temu meldowałam się na marcowych mamach pełna obaw.. ale wszystko szczęśliwie się udało! Trzymam kciuki za Was dziewczyny, bobasy z marca to fajne dzieciaczki
Dolvit
Fanka BB :)
Też mam 3 poronienia za sobą i dwoje super fajnych dzieciaczków! Także głowa do góry ! Marzec dla mnie okazał się wyjątkowo piękny
iaJa już tutaj 3x meldowałam się na mamusiach i nic z tego nie wyszło Ale w końcu musi się udać!
dosiasamosia
ja tu tylko na chwilke z lutowych mam, ale życzę Ci Kitsune jak najlepiej i bardzo trzymam za ciebie kciuki! Zasługujesz wkoncu na szczęśliwą ciążęJa już tutaj 3x meldowałam się na mamusiach i nic z tego nie wyszło Ale w końcu musi się udać!
Kitsune
Moderator
Dziękuję kochana... To trochę szok mimo wszystko, niespodziewana zupełnie, ale jak to zawsze mówiłyśmy na kreskach "jeszcze będzie pięknie". Być może właśnie teraz I trzymam też mocno kciuki za Ciebie i resztę "kreskówek"ja tu tylko na chwilke z lutowych mam, ale życzę Ci Kitsune jak najlepiej i bardzo trzymam za ciebie kciuki! Zasługujesz wkoncu na szczęśliwą ciążę
amusedxxx
wow trzymam kciuki!Dziękuję kochana... To trochę szok mimo wszystko, niespodziewana zupełnie, ale jak to zawsze mówiłyśmy na kreskach "jeszcze będzie pięknie". Być może właśnie teraz
Cherry_Tomato
Jej dziewczyno, nasze drogi przecięły się na Twoim wątku dotyczącym zawirowań z betą tej zimy- pamiętam jak trzymałam mocno kciuki. Tym razem musi się udać, wysyłam Ci ogrom dobrej energii jako marcowa mama 2024 To znakJa już tutaj 3x meldowałam się na mamusiach i nic z tego nie wyszło Ale w końcu musi się udać!
reklama
Migdałkowa
Marcóweczki 2024 trzymają mocno kciuki za Marcóweczki 2025! Jak to się u nas od początku w grupie mawiało: nudnych 9 miesięcy!