mamimarcowa24
Początkująca w BB
Taki z aplikacji to mam na 29 marcaNo jak a z ostatniej miesiączki? To byle kalkulator w google Ci obliczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki z aplikacji to mam na 29 marcaNo jak a z ostatniej miesiączki? To byle kalkulator w google Ci obliczy.
U mnie z dnia na dzień jest coraz lepiej. Mdłości dokuczają coraz mniej. Waga pokazuje +2 kg wyglada na to, że wszystko w normieHej dziewczynki jak się czujecie od poniedziałku???
Dziękuje@Kotciara wysyłała listę z pierwszej strony, i tak dobrze to ogarnęła bo to mnóstwo osób, nie sposób wszystkich spamiętać. Myślę ze nadal jest możliwe dołączenie do forum zamkniętego jeśli się do niej odezwiecie
Cześć, bardzo się cieszę że wszystko jest ok. w wiadomości prywatnej powinnaś dostać link do grupy prywatnej, zapraszam tam do nasCzęść dziewczyny byłam wczoraj u lekarza z dzidziusiem wszystko ok plamienia też już się skończyły a trwały równy tydzień. Mam powoli schodzić z duphostonu teraz zażywać 1 tabletkę dziennie. Proszę mnie wpisać na kolejną wizytę na której też będą badania prenatalne a wypada ona na 6.09