reklama
Nusia93
Fanka BB :)
Ja tak samo. Czasem czuje, że mi się zrobi dziwnie "mokro" i już lecę przerażona sprawdzić czy to czasem nie krewCo do śluzu - u mnie sporo. Praktycznie codziennie mam duży ślad na bieliźnie.
orzechowooka
Tak sie ciesze, że pogoda coraz lepsza, bedzie sie mozna troche wygrzac i złapać słoneczko w długi weekend Planujecie jakieś wyjazdy?
Nusia93
Dziewczyny a zauważyłyście może, że wasze zwierzaki teraz nie opuszczają was na krok ? Moja psina ona cały czas chce leżeć ze mną nie mogę sama się położyć ani usiąść bo już się kładzie. Była przywiązana ale od kiedy jestem w ciąży zauważyłam, że jakoś jeszcze bardziej potrzebuje mojej miłości wstawiam zdjęcia przylepy z wczoraj i dziś tak to wygląda
Załączniki
Dolvit
U mnie bez zmian w sumie żaden pies jakoś nie "wyczuwał" u mnie ciąży. Może też dlatego,że byłam przezorna i nie pozwalałam im się zbliżać do brzuchaDziewczyny a zauważyłyście może, że wasze zwierzaki teraz nie opuszczają was na krok ? Moja psina ona cały czas chce leżeć ze mną nie mogę sama się położyć ani usiąść bo już się kładzie. Była przywiązana ale od kiedy jestem w ciąży zauważyłam, że jakoś jeszcze bardziej potrzebuje mojej miłości wstawiam zdjęcia przylepy z wczoraj i dziś tak to wygląda
orzechowooka
Kochana psinka, widać czuwa nad TobąDziewczyny a zauważyłyście może, że wasze zwierzaki teraz nie opuszczają was na krok ? Moja psina ona cały czas chce leżeć ze mną nie mogę sama się położyć ani usiąść bo już się kładzie. Była przywiązana ale od kiedy jestem w ciąży zauważyłam, że jakoś jeszcze bardziej potrzebuje mojej miłości wstawiam zdjęcia przylepy z wczoraj i dziś tak to wygląda
pestka339
Dziewczyny jestem przerażona, cały dzień mnie tu nie było bo tak jak pisałam pojechałam z mężem do Zakopanego, cały dzień uważałam jedynie jakieś spacery... Wróciliśmy do domku a tu żywo czerwona krew jadę na SOR najbliższy... Oby to nie świadczyło o najgorszym
victoria33
Trzymamy kciuki kochanaDziewczyny jestem przerażona, cały dzień mnie tu nie było bo tak jak pisałam pojechałam z mężem do Zakopanego, cały dzień uważałam jedynie jakieś spacery... Wróciliśmy do domku a tu żywo czerwona krew jadę na SOR najbliższy... Oby to nie świadczyło o najgorszym
Nusia93
Ojej trzymam kciuki aby to nic powaznego nie byłoDziewczyny jestem przerażona, cały dzień mnie tu nie było bo tak jak pisałam pojechałam z mężem do Zakopanego, cały dzień uważałam jedynie jakieś spacery... Wróciliśmy do domku a tu żywo czerwona krew jadę na SOR najbliższy... Oby to nie świadczyło o najgorszym
reklama
jaciebietez
Nie martw się na zapas, ja miałam taką samą sytuację i na SOR okazało się, że to krwiak a dzidzia ma się dobrze. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok.Dziewczyny jestem przerażona, cały dzień mnie tu nie było bo tak jak pisałam pojechałam z mężem do Zakopanego, cały dzień uważałam jedynie jakieś spacery... Wróciliśmy do domku a tu żywo czerwona krew jadę na SOR najbliższy... Oby to nie świadczyło o najgorszym