Alabama89
Fanka BB :)
Mnie piersi tez bolą wieczoremU mnie jest dokładnie tak samo a właściwie piersi bolą głównie na wieczór i trochę mdli
Ale mdli mnie głównie rano.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie piersi tez bolą wieczoremU mnie jest dokładnie tak samo a właściwie piersi bolą głównie na wieczór i trochę mdli
A w domu tez Ci skacze?Ja muszę właśnie zacząć zapisywać ciśnienie 3 razy dziennie bo mam skoki. Raz jest ok a raz jest za wysokie
Ja mam tzw efekt białego fartucha- co idę do położnej/ lekarza mam za wysokie ciśnienie. Kupiłam ciśnieniomierz i kazali mi mierzyć w domu. W domu wychodzi w normie, ale pomimo wszystko zalecają mi konsultację z kardiologiem.Czy któraś z Was cierpiała na nadciśnienie w ciąży ?
Podaj proszę swój termin porodu @Kotciara Wysyła listę osób wg tych dat, a nie widzę tam ciebie.Ja mam tzw efekt białego fartucha- co idę do położnej/ lekarza mam za wysokie ciśnienie. Kupiłam ciśnieniomierz i kazali mi mierzyć w domu. W domu wychodzi w normie, ale pomimo wszystko zalecają mi konsultację z kardiologiem.
Dziękuję za odpowiedzi odnośnie kremów do smarowania. Kupię pewnie olejek z migdałów. Olejek z musteli ma dobre opinie czy może któraś z Was stosowała? Bo na promocji wychodzi całkiem przyjemna cena.
Ja również jeśli mogę to proszę o dodanie do grupy. Udzielam się rzadko (ale od prawie samego początku) , bo nadal pracuje więc nie mam za dużo czasu, ale postaram się poprawić.
Ja mam krem z musteli, fajnie się wchłania i ładnie pachnie (chociaż jestem wyczulona mocno na zapachy to ten mnie nie drażni), a opinia o efektach to za 7 miesięcyJa mam tzw efekt białego fartucha- co idę do położnej/ lekarza mam za wysokie ciśnienie. Kupiłam ciśnieniomierz i kazali mi mierzyć w domu. W domu wychodzi w normie, ale pomimo wszystko zalecają mi konsultację z kardiologiem.
Dziękuję za odpowiedzi odnośnie kremów do smarowania. Kupię pewnie olejek z migdałów. Olejek z musteli ma dobre opinie czy może któraś z Was stosowała? Bo na promocji wychodzi całkiem przyjemna cena.
Ja również jeśli mogę to proszę o dodanie do grupy. Udzielam się rzadko (ale od prawie samego początku) , bo nadal pracuje więc nie mam za dużo czasu, ale postaram się poprawić.
Właśnie zazwyczaj w domu miałam ok, a u lekarzy jakieś dziwne wyniki wychodzą. Chociaż wczoraj nawet w domu mi mocno skoczyło, rano miałam prawie 150/100 ale wcześniej najadłam się słodkiego. Dziś rano dla porównania 115/80 A jak w sobotę byłam na SORze to miałam 102/98...A w domu tez Ci skacze?
Bo ja u ginekologa mam minimum 130/80, a w domu maksymalnie 110/70
Moja teściowa kiedyś miała problem z wartościami ciśnienia jak je mierzyła co chwila. W końcu jej skoczyło. I lekarz Ja ochrzanił, że nie można tak co chwila mierzyć bo wartości są zakłamane. Wiec ja bym mierzyła raz i to wpisywała.Ja z tymi ciśnieniomierzami to nie wiem jak jest, wchodzę do gabinetu mam za wysokie (ale to normalne bo się denerwuje) w domu mierze 3 razy pod rząd i za każdym razem inne np 128/82 puls 86, później 117/76 puls 88 i za 3 razem 110/77 puls 87 i cholera nie wiem jakie wpisać do tego notesiku
Cóż migdały i mleko w domu mam, więc spróbuję, a jak nie to pojadę po te tabletki, bo już nie mogę wytrzymać dziękiSłyszałam o piciu mleka, ale niestety jest to niezbyt dobry pomysł, bo na początku przynosi ulgę, a potem potęguje zgagę.
Z naturalnych metod to jedzenie migdałów, a jak to nie pomoże to Gaviscon w tabletkach do rozgryzania.