Dolvit
Fanka BB :)
Nie. I raczej szybko z nim nie pójdę jakoś nie czuje takiej potrzeby,żeby go zabieraćChodzicie z mężami/partnerami na USG? My wczoraj byliśmy pierwszy raz razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. I raczej szybko z nim nie pójdę jakoś nie czuje takiej potrzeby,żeby go zabieraćChodzicie z mężami/partnerami na USG? My wczoraj byliśmy pierwszy raz razem
Samo USG. Chyba,że coś wyjdzie nie tak to rozważę któryś z tych droższych testówSamo usg
u mnie to mąż bardzo chciał a ja nie miałam nic przeciwkoNie. I raczej szybko z nim nie pójdę jakoś nie czuje takiej potrzeby,żeby go zabierać
Wczoraj się zapisywałam, jako matka seniorka mam na nfz. Tu taki system że jestem umówiona na usg a jak wyjdzie coś niepokojącego to gabinet obok pobierają krew. Taki system mi pasuje bo ja z pobieraniem krwii to niechętnie i w ostateczności. W poprzednich ciążach robiłam samo usga Wy robicie i PAPPA i USG czy samo USG?
Matka seniorkaWczoraj się zapisywałam, jako matka seniorka mam na nfz. Tu taki system że jestem umówiona na usg a jak wyjdzie coś niepokojącego to gabinet obok pobierają krew. Taki system mi pasuje bo ja z pobieraniem krwii to niechętnie i w ostateczności. W poprzednich ciążach robiłam samo usg
Cześć! Witamy!Cześć!
Witam się dziewczyny z Wami dość nieśmiało miałam być październikową mamą ale niestety było mi to nie dane
aktualnie jestem 7+4 (mam termin na 14.03.2024) do tej pory na USG wszystko ok - byłam w poniedziałek i widziałam 1.01 cm fasolki i w końcu serduszko (w poprzedniej ciąży zatrzymał się rozwój na 5tyg - zabieg w 10). Zapisałam się na badania prenatalne mam 4.09 wierze ze będzie dobrze! Zmagałam się z bardzo silnymi wymiotami ale biorę od 3 dni xonove i nie wymiotuję miło mi Was kobitki poznać! Mam nadzieje że będzie nam dane zostać w tym samym gronie do końca! Póki co jestem strasznie przewrażliwiona i boję się ponownej straty.
Nie ona była na nfz ale ja byłam w poprzednich ciążach 2 razy na prenatalnych i prywatnie I jak się okazało że serduszko nie bije to ani razu lekarz niewziol ani groszaA tak już z czystej ciekawości... Policzył jej wtedy normalnie za wizytę? Bo jednak to usg prenatalne jest dużo droższe...
RosółA ja tak wyskoczę... Jaka jest wasza ulubiona zupa?
Ja właśnie będę gotować fasolową Jaram się, bo dopiero jakiś rok temu teściowa nauczyła mnie zupy gotować. Mama nigdy się do tego nie garnęła, więc jestem z siebie dumna