Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam najmocniej jak umiem!Ja już odliczam do wyjścia z pracy... Ale stres jest taki,że już mnie brzuch boli jedna ciążę straciłam w 8 tyg.. aktualnie właśnie jest ten 8 tydz... Potrzebne będą bardzo kciuki dziś!
Trzymamy mocnoJa już odliczam do wyjścia z pracy... Ale stres jest taki,że już mnie brzuch boli jedna ciążę straciłam w 8 tyg.. aktualnie właśnie jest ten 8 tydz... Potrzebne będą bardzo kciuki dziś!
Ja teraz czekam 3 tygodnie wizyta już w poniedziałek ale stres na maxa co się dzieje z bobaskiem i czy jest wszystko ok ;( dziś mam taki dzień, że bym usiadła i cały przepłakałaKtoś tu ostatnio pisał o potrzebie posiadania domowego USG - też by mi sie przydało może żeby nie spadzac przy nim wiekszosci dnia, fajnie byloby gdyby działało na zasadzie - masz jedną dziennie możliwość sprawdzenia czy wszystko ok. Na kolejną wizytę muszę czekać jeszcze 2tygodnie, a to tak długo.. :/
Ściskam Cię Nusia93 bądź dobrej myśli - może jakiś zabawny skecz na youtubie by Cie rozbawił - mnie niezmiennie bawią "Drzwi" KMN trzeba sie czymś zająć, bo to nasze przejmowanie sie i tak nic nie poprawiaJa teraz czekam 3 tygodnie wizyta już w poniedziałek ale stres na maxa co się dzieje z bobaskiem i czy jest wszystko ok ;( dziś mam taki dzień, że bym usiadła i cały przepłakała
Ja czekam do 30 sierpnia, wydaje mi się że to wieczność nie wiem czy nie zapisze się na dodatkową wizytę żeby miec pewność że wszytsko ok a wczoraj miałam taki dzień, że płakałam co chwilęJa teraz czekam 3 tygodnie wizyta już w poniedziałek ale stres na maxa co się dzieje z bobaskiem i czy jest wszystko ok ;( dziś mam taki dzień, że bym usiadła i cały przepłakała
Jakie miałaś wyniki cukru?