reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Ja w pierwszej ciąży nie dałam rady zrobić krzywej , miałam takie wymioty Że wytrzymałam może pół h i wszystko zwróciłam ledwo dobiegłam masakra :/ lekarz zlecił jakieś inne badanie cukru i to wystarczyło :) druga była łaskawsza i super poszło :) teraz obawiam się ze może być kiepsko , Boże jak mnie mdli :D nie doświadczyłam nigdy takiego wyczulenia na zapachy :/ jadę wykupić kolejne opakowanie leków na wymioty :)

reklama
Ja w pierwszej ciąży nie dałam rady zrobić krzywej , miałam takie wymioty Że wytrzymałam może pół h i wszystko zwróciłam ledwo dobiegłam masakra :/ lekarz zlecił jakieś inne badanie cukru i to wystarczyło :) druga była łaskawsza i super poszło :) teraz obawiam się ze może być kiepsko , Boże jak mnie mdli :D nie doświadczyłam nigdy takiego wyczulenia na zapachy :/ jadę wykupić kolejne opakowanie leków na wymioty :)
A te leki na wymioty dzialaja? Jaka nazwa jak mozna zapytac? Mi lekarz cos przepisal jeszcze nie bralam.

Witam się z wami w 9+1 tyg.
Na pokładzie 4 latka a tym razem na ten moment ciąża blizniacza :)
Termin mam z om na 3.03 chociaż jeśli nic się nie zmieni to ciąża skończy się jakoś w połowie lutego.
Na ciążę pojedyncza byłam gotowa wszystko przemyślane a teraz jedno wielkie pytanie jak to będzie :)
Gratuluje bliźniaków, moje ciche marzenie 🙈 Nudnej i spokojnej ciąży ❤️

To jesteśmy w tym samym momencie ciąży...U mnie też dziś 6+3...nie do końca mi przeszli po duphastonie...niecwiem czego jutro się spodziewać w tym szpitalu...
W piątek plamiłam sporo(że zacytuję moją gin- kolor steka🤦‍♀️). Takie skrzepiki wychodziły jeszcze wczoraj. Od piątku wieczorem na duphastonie jestem i dzisiaj jest pierwszy czysty dzień. 6+5. Gin mówiła coś o tym że endometrium było za dużo jeśli dobrze zrozumiałam. Nie muszę rozumieć, bylebym więcej takich stresów nie miała ;)

reklama
Witam się z wami w 9+1 tyg.
Na pokładzie 4 latka a tym razem na ten moment ciąża blizniacza :)
Termin mam z om na 3.03 chociaż jeśli nic się nie zmieni to ciąża skończy się jakoś w połowie lutego.
Na ciążę pojedyncza byłam gotowa wszystko przemyślane a teraz jedno wielkie pytanie jak to będzie :)
hej gratuluje blizniakow i zycze spokojnych miesiecy 🙂

Do góry