reklama
Kotciara
Moderator
Trzymam kciukiW zasadzie ja - ze względu na pracę, musiałam przełożyć z jutra na dziś.
Nusia93
Fanka BB :)
WitajHej
Dołączam nieśmiało do wątku i mam nadzieję, że tym razem będzie mi dane zostać tu do marca. Kolejna wizyta 08.08. Poprzednia tydzień temu, zarodek nie był jeszcze widoczny. Trzymajcie kciuki za mnie, a ja trzymam mocno za Was
Kotciara
Moderator
Cześć, trzymam mocno kciuki Jaki masz tp?Hej
Dołączam nieśmiało do wątku i mam nadzieję, że tym razem będzie mi dane zostać tu do marca. Kolejna wizyta 08.08. Poprzednia tydzień temu, zarodek nie był jeszcze widoczny. Trzymajcie kciuki za mnie, a ja trzymam mocno za Was
Domi_
23.03.2024Cześć, trzymam mocno kciuki Jaki masz tp?
ladydaise
Właśnie nic nie mówią...ojej, trzymam kciuki aby bylo wszystko ok ️ a czy lekarz mowil skad to krew sie wziela?
Dziwnie dzisiaj bo niby nie krew ale cały czas taka brudnawa/brązowa wydzielina czy ktos tak miał?
ladydaise
Czyli masz zakład pracy do 20 osób?Czyli w końcu kto? Bo dla mnie to ważne jeśli ZUS to parę groszy dostanę jak pracodawca to już nie heh
dajboże
Ja tak mam non stop :| Już z 4x byłam kontrolować u lekarza plus raz na IP. Nie wiadomo skąd i jak, ale póki ci wszystko OK. (Przynajmniej było tydzień temu ) Także Kochana nie mart się na zapas... Nie zawsze to oznacza coś złego. Ważne, że jesteś pod okiem specjalistów!Właśnie nic nie mówią...
Dziwnie dzisiaj bo niby nie krew ale cały czas taka brudnawa/brązowa wydzielina czy ktos tak miał?
Juliaaawe
Ja tak miałam przy okazji poprzedniego krwawienia, ok 2 dni takiego brudzenia a później plamienie w kolorze kawy z mlekiem Ja się Wam pochwale ze jak zaraz usg wyjdzie okej to idę do domuWłaśnie nic nie mówią...
reklama
ladydaise
Niestety z taką wydzieliną mam złe doświdczenia ale ok, postem się do jutra wytrzymać. Zostaje dalej w szpitalu, jutro badanie i usg...Ja tak mam non stop :| Już z 4x byłam kontrolować u lekarza plus raz na IP. Nie wiadomo skąd i jak, ale póki ci wszystko OK. (Przynajmniej było tydzień temu ) Także Kochana nie mart się na zapas... Nie zawsze to oznacza coś złego. Ważne, że jesteś pod okiem specjalistów!