reklama
marlusia
Fanka BB :)
chyba dopiero jak dostaniesz zaświadczenie od lekarza do pracy
ja jak już byłam w 5 tygodniu to normalnie pracowałam 11h w nocy ponieważ wtedy jeszcze nikt mi nic nie chciał wystawić
Oczywiście, bo trzeba ciąże udowodnić, a lekarz powinien bez zająknięcia wystawić zaświadczenie o ciąży
Załączniki
Wartaa
Początkująca w BB
Dzień dobry dziewczyny! Ja się niestety budzę w podłym nastroju, bo bez jakich kolwiek objawow piersi już wczoraj były mniej tkliwe, ale dzis niedość że mniej tkliwe to i mniej napuchnięte. Brzuch nie boli chociaż tez pobolewał, obawiam się najgorszego Polecę chyba szybko na betę przed pracą, bo ginekolog dopiero w czwartek
ladydaise
Mocno wierzyłam że będzie okDziewczyny u mnie po wizycie jest ok, fasoleczka ma 2.2 cm serduszko bije 182, okazalo sie ze mam malego krwiaczka i stad to plamienie, ale bardzo sie wystraszylam na szczescie jest wszystko ok
Dostałaś coś n tego krwiaka?
ladydaise
Że brzuch nie boli to ok a który to tydzien ?Dzień dobry dziewczyny! Ja się niestety budzę w podłym nastroju, bo bez jakich kolwiek objawow piersi już wczoraj były mniej tkliwe, ale dzis niedość że mniej tkliwe to i mniej napuchnięte. Brzuch nie boli chociaż tez pobolewał, obawiam się najgorszego Polecę chyba szybko na betę przed pracą, bo ginekolog dopiero w czwartek
Wartaa
Początkująca w BB
Dziś 5+3 dopieroŻe brzuch nie boli to ok a który to tydzien ?
ladydaise
Dziewczyny tutaj niektóre w ogóle objawów nie mają żadnych nie zamartwiaj się, zrób betę jeśli masz się denerwowaćDziś 5+3 dopiero
Kotciara
Moderator
reklama
Kotciara
Moderator
Tak, teraz wierze, że już będzie dobrze do końcaAle duży bobasek super gratulacje to już teraz chyba będziesz spokojniejsza?