reklama
Joanna91
Fanka BB :)
daj koniecznie znaćA ja się chyba będę żegnać...poszłam do łazienki a tam zywoczerwona krew...i to sporo.... Nigdy nie mialam krwawienia a tu tyle .. jadę do szpitala
Joanna91
Ja już po wizycie wg dzisiejszego usg zarodek jest mniejszy o 1 mm i dzisjaj jest 6+1 a w pon było 6+2 ale lekarka mówiła ze to inny sprzęt i na to w ogóle się nie patrzy. Zaczęło się ruszać serce. Kazała mi przyjść za 10 dni czyli 7.08 na kontrole
Justpositivevibe
Daj znać jak będziesz coś wiedziećA ja się chyba będę żegnać...poszłam do łazienki a tam zywoczerwona krew...i to sporo.... Nigdy nie mialam krwawienia a tu tyle .. jadę do szpitala
Justpositivevibe
SuperJa już po wizycie wg dzisiejszego usg zarodek jest mniejszy o 1 mm i dzisjaj jest 6+1 a w pon było 6+2 ale lekarka mówiła ze to inny sprzęt i na to w ogóle się nie patrzy. Zaczęło się ruszać serce. Kazała mi przyjść za 10 dni czyli 7.08 na kontrole
Marcia 1983
To może być wszystko np. jakiś krwiaczek, nadżerka cokolwiek innego tak wiec jeszcze nic straconegoczekamy na wieściA ja się chyba będę żegnać...poszłam do łazienki a tam zywoczerwona krew...i to sporo.... Nigdy nie mialam krwawienia a tu tyle .. jadę do szpitala
Nusia93
Czekamy na informacje trzymaj się teraz z niecierpliwością będę co chwilę odświeżać żeby sprawdzić co u CiebieA ja się chyba będę żegnać...poszłam do łazienki a tam zywoczerwona krew...i to sporo.... Nigdy nie mialam krwawienia a tu tyle .. jadę do szpitala
Dolvit
Nie miałam krwiaków, byłan 2 dni temu na wizycie.i nie tyle by było to pewnie koniecTo może być wszystko np. jakiś krwiaczek, nadżerka cokolwiek innego tak wiec jeszcze nic straconegoczekamy na wieści
reklama
Marcia 1983
trzymaj się kochana jeszcze nie trać nadziei dopóki sama nie zobaczyszNie miałam krwiaków, byłan 2 dni temu na wizycie.i nie tyle by było to pewnie koniec