pestka339
Fanka BB :)
Na moje oko wyniki są okDziewczyny dostałam resztę badań.. bardzo proszę o wasza interpretacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na moje oko wyniki są okDziewczyny dostałam resztę badań.. bardzo proszę o wasza interpretacje
Miałam problem z szyjką w pierwszej ciąży. Lekarz powiedział że to nie oznacza problemu w drugiej ciąży. No niestety w drugiej ciąży znowu musiałam leżeć... Nie masz pojęcia ile jest gier i zabaw z 3latką na leżąco Potem lekarz mówił że ta druga ciąża potwierdziła że "ten typ tak ma" i w jazdej kolejnej ciazy mam się nastawić na leżenie.Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoras miala problem ze skrocona szyjka w 1 szej ciazy? Jak bylo w drugiej ciazy? Ja w pierwszej lezalam od 5 miesiaca mialam pessar. Teraz lekarz mowil ze trzeba byc dobrej mysli ale ze sa duze szanse ze znow szyjka sie skroci za szybko. Nawet nie wyobrazam sobie lezenia przy czterolatku...
Miałam problem z szyjką w pierwszej ciąży. Lekarz powiedział że to nie oznacza problemu w drugiej ciąży. No niestety w drugiej ciąży znowu musiałam leżeć... Nie masz pojęcia ile jest gier i zabaw z 3latką na leżąco Potem lekarz mówił że ta druga ciąża potwierdziła że "ten typ tak ma" i w jazdej kolejnej ciazy mam się nastawić na leżenie.
U ciebie wcale tam być nie musi i tego się trzymaj
Dobrze że dziś masz wizytę wiem że w takiej sytuacji nie łatwo o spokój. Wierzę że wszystko będzie dobrzeDziewczyny pojawilo mi sie brazowe plamienie i nitki zywej krwi, dobrze ze o tej 19 mam wizyte, ale u mnie taka sytuacja nigdy nie zwiastowala nic dobrego, takze obawiam sie ze pojde na wizyte i serduszko nie bedzie juz bilo... wiem nie powinnam tak myslec ale po tym co przeszlam...
A nie masz może jakiejś nadżerki, krwiaka? Uprawiałaś seks? Mocniej parłaś w toalecie? Masz niskiego proga? Dużo może być przyczyn, nie nastawiaj się jeszcze na najgorsze.Dziewczyny pojawilo mi sie brazowe plamienie i nitki zywej krwi, dobrze ze o tej 19 mam wizyte, ale u mnie taka sytuacja nigdy nie zwiastowala nic dobrego, takze obawiam sie ze pojde na wizyte i serduszko nie bedzie juz bilo... wiem nie powinnam tak myslec ale po tym co przeszlam...
Ja się wcale nie dziwię, że się martwisz ale całe szczęście, że masz dziś wizytę mam nadzieję, że wyjdziesz z niej szczęśliwatego Ci z całego serca życzęDziewczyny pojawilo mi sie brazowe plamienie i nitki zywej krwi, dobrze ze o tej 19 mam wizyte, ale u mnie taka sytuacja nigdy nie zwiastowala nic dobrego, takze obawiam sie ze pojde na wizyte i serduszko nie bedzie juz bilo... wiem nie powinnam tak myslec ale po tym co przeszlam...