reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

A ja mam bardzo liczne pasma śluzu i bakterie w moczu :/ i teraz myślę czy czekać na mojego lekarza do tego 7.08 czy wybrać się wcześniej? To chyba normalne u kobiet ciężarnych?
jak bardzo liczne to moze skonsultuj sie z kim wczesniej? Ja bakterie, pasma sluzu mam pojedyncze za to erytrocyty mam 3-5, ale czytalam ze to przez to ze organizm czerpie z tluszczy a nie weglowodanow 🙂

reklama
Dziewczyny a czy wy też tak macie...że człowiek się starał chciał kolejne dziecko, a teraz jak się potwierdziło to zaczynają się obawy co to będzie?...
Ja mam 2 synów, 2 lata temu poroniłam, i teraz znów po prawie dwóch latach się udało (nawet nie zdążyłam wziąć tabletek na owulację więc jakim cudem... Specyficzny przypadek) a teraz niekiedy nachodzi mnie stres jak to będzie. Synowie zachwyceni z rodzeństwa w drodze a ja się boje ... Dziś syn 6 lat powiedział: wiesz mamo...chciałbym siostrę no ale jak będzie braciszek to dołączy do naszej ekipy,....wiesz ale będziemy broić wszyscy 3 😈😈
Ja mam jedno dziecko, ale też mam już obawy jak poradzę sobie z dwójką, mimo że ciąża planowana :D

Pytanko jeszcze mam czy któraś z Was miała krwiaka w macicy na początku ciąży? Dostałyście jakieś leki? Mnie nic nie dala i tak Sie zastanawiam czy tak nprwde mam się tym martwic czy nie

A ja mam bardzo liczne pasma śluzu i bakterie w moczu :/ i teraz myślę czy czekać na mojego lekarza do tego 7.08 czy wybrać się wcześniej? To chyba normalne u kobiet ciężarnych?
albo druga opcja jaka mi przyszla do glowy to zrob posiew i tam zobaczysz co ci wyjdzie. A pobieralas probke ze srodkowego strumienia? I nie dotklas sie kubeczkiem nigdzie?

Z licznymi bakteriami w ciąży trzeba uważać, ale może próbka była źle pobrana? Ja miałam tak raz w pierwszej ciąży mimo że starałam się dobrze pobrać próbkę. Posiew wyszedł czysty, więc to prawdopodobnie były bakterie " z klamki".

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam arytmię i niedomykalność lewej zastawki mitralnej ale jak ba razie nie planuje iść na l4
Dziekuje za odpowiedz. Jutro ide po skierowowanie do kardiologa. W zabrzu panie mi powiedzialy ze na konsultacje w ciazy bedzie szybciitki termin. Podradze sie go. Bardzo sie boje ze zabieg "szlag trafi". Ciaza suoer nowina ale niestety 3 miesiace po zabiegu. Pewnie jakos za szybko dla serca. Teraz siedzac czuje sie jakbym biegła. Czestoskjrcz czesty i nierowno bije. Do tego czuje sie strasznie zmeczona. Wracalam z pracy i kladlam sie padnieta. Ciagle nudnosci. Autobusem ledwo dojezdzalam by nie zwymiotowac. W domu jedno dziecko na pokladzie wiec tez ciezko odpoczywac. No ale moze nie bedzie zle :) narazie daje na odpoczynek.

Do góry