reklama
ladydaise
Fanka BB :)
Tak ja :]
Kotciara
Moderator
Trzymam kciuki, daj koniecznie znać poTak ja :]
ladydaise
Oki okiTrzymam kciuki, daj koniecznie znać po
Cieszę się że jesteście
Nusia93
Dziewczyny czy to zmęczenie na poczatku w końcu minie czy będzie mi towarzyszyło cala ciążę? Wstałam o 9 jest po 10 a ja już się muszę położyć i czuje, że zaraz zasnę jeszcze nie zdążyłam się zmęczyć bo nic nie zrobiłam a już nie mam sił
Marcia 1983
Pięknie gratulacjeja mam dziś 8*3 w piatek bede miec 9 rowno zobacze jak tam urosło moje maleństwo od ostatniej wizytyJa już po wizycie wg om 9+0 wg wymiarów dzidzia 8+6 serduszko ładnie bilo 180 uderzen i ma 2,16 cm
Oli55
Dziękuję To w piątek bd w tym samym tyg co ja zobaczymy jakie twoje maleństwo dużePięknie gratulacjeja mam dziś 8*3 w piatek bede miec 9 rowno zobacze jak tam urosło moje maleństwo od ostatniej wizyty
Kotciara
Moderator
Podobno jest lepiej w II trymestrze, ale sama czekam aby przetestować tą teorieDziewczyny czy to zmęczenie na poczatku w końcu minie czy będzie mi towarzyszyło cala ciążę? Wstałam o 9 jest po 10 a ja już się muszę położyć i czuje, że zaraz zasnę jeszcze nie zdążyłam się zmęczyć bo nic nie zrobiłam a już nie mam sił
Marcia 1983
Jedna z dziewczyn tutaj na grupie napisała pare dni temu, że 2 trymestr są jak wakacje dla ciąży a więc ujęła to idealnie w punkt mamy dużo energii i w końcu czujemy się wtedy piękne a nie jak wrak teraz wiecznie zmęczone i bez życiaPodobno jest lepiej w II trymestrze, ale sama czekam aby przetestować tą teorie
reklama
Będzie lepiejDziewczyny czy to zmęczenie na poczatku w końcu minie czy będzie mi towarzyszyło cala ciążę? Wstałam o 9 jest po 10 a ja już się muszę położyć i czuje, że zaraz zasnę jeszcze nie zdążyłam się zmęczyć bo nic nie zrobiłam a już nie mam sił