nasze_kolejne_szczęście
Fanka BB :)
Aha... To DHA teraz może zaszkodzić?Możesz. Ja takie brałam w pierwszej ciąży. Ale suplementacja dha dopiero od połowy ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha... To DHA teraz może zaszkodzić?Możesz. Ja takie brałam w pierwszej ciąży. Ale suplementacja dha dopiero od połowy ciąży
Mi mój lekarz właśnie od początku ciąży przepisał oba te leki i je biorę razemMoje drogie zastanawiam się czy te dwa suplementy mogę zażywać razem czy nie powinnam? Może któraś wie ??
Nie wydaje mi się Po prostu zalecenie ogólne jest żeby dopiero ok.20 tygodnia zacząć suplementację. Ale wątpię żeby wcześniej były jakieś przeciwwskazania.Aha... To DHA teraz może zaszkodzić?
O widzisz super dzięki za odpowiedzi bo jednak nie chciala bym zaszkodzić maluszkowi..Mi mój lekarz właśnie od początku ciąży przepisał oba te leki i je biorę razem
tylko ze 12 + coś to jest 13 tydzieńNo ja właśnie tak liczę i nie wiem jak ta babeczka z tej kliniki mi to policzyła. Z usg będę wtedy w 12+2 a z OM 12+5 więc ani tak ani tak, chyba że policzyła cykle 28dniowe i z OM to wtedy by się zgadzało że 13 tydzień
Mi dr powiedziala, że od połowy ciazy trzeba brać ale ona przepisuje dziewczynom od samego poczatku bo na pewno nie zaszkodziAha... To DHA teraz może zaszkodzić?
super, ze ból głowy przeszedł!Tak w ogóle nic się dziś nie odzywałam ból głowy na szczęście przeszedł ale dziś o mało co na zawał nie zeszłam. Siedziałam na tarasie bo siostry przyjechały ( mam aż 6 ) i mi wypadł z gniazda maluszek ptaszek i mi prawie wpadł pod bluzkę teraz się z tego śmieje ale przecież jak się wydarłam to połowa wioski mnie słyszała mam nadzieję, że maluch tego nie odczuł
Wyrywałam chwasty jakieś 2 godz i chyba za długo bo czuje jak mnie brzuch ciągnie ale ile można leżeć..
Super dziękuję! uspokoiłyście mnieMi dr powiedziala, że od połowy ciazy trzeba brać ale ona przepisuje dziewczynom od samego poczatku bo na pewno nie zaszkodzi
Myślę, że jedno w zupełnosći wystarczyMoje drogie zastanawiam się czy te dwa suplementy mogę zażywać razem czy nie powinnam? Może któraś wie ??
Nie sądzę żeby szkodziło, mnie ginekolog lecil te tabletkiO widzisz super dzięki za odpowiedzi bo jednak nie chciala bym zaszkodzić maluszkowi..