Marcia 1983
Fanka BB :)
Chleb z masłem i soląDziewczyny macie pomysł na coś słonego oprócz chipsów? Zaraz zacznę sól jeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chleb z masłem i soląDziewczyny macie pomysł na coś słonego oprócz chipsów? Zaraz zacznę sól jeść
WitajCześć dziewczyny, chciałabym przywitać się z Wami nieśmiało. Może najpierw coś o mnie, mam 27 lat, dzieci na pokładzie brak, ale może za 8 miesięcy się to zmieni W marcu zaliczyłam poronienie samoistne na wczesnym etapie, bo na początku 6tyg. Od maja zaczęliśmy z partnerem starania i w 3 cyklu się udało dziś mam dopiero 4+4, do lekarza idę w środę 26.08. Nie robiłam bety, nie chce się nakręcać, pewnie nie będziecie tego pochwalać ale uważam że co ma być to będzie Zrobię ją dopiero przed wizytą u lekarza we wtorek, razem z progiem i podstawowymi badaniami. Termin porodu apki wyliczają mi na 26.03.2024, wiec pewnie będę jedną z ostatnich mamusiek. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie ciepło, mam 0 doświadczenie z dziećmi, a z ciążą tym bardziej -5, wiec na pewno nie raz będę potrzebowała porady
W sumie już mam problem, ale może będziecie mogły mnie uspokoić: mam wakacje zaklepane od pół roku w Grecji będę wtedy 9-8 tc. Błagam powiedzcie że to jest wykonalne żebym poleciała na te wakacje xd od razu powiem, że się załamie jak nie pojadę, będzie depresja przed porodowa
też tak czasami mam dziś czułam też takie kłucie w dole brzucha... Ogromnie się przestraszyłam. Ale to chyba normalneNie wiem czy to normalne ale teraz przy każdym jakimś mocniejszym ruchu, przekręceniu się czy mocniejszym siadaniu czuje takie ukłucie chwilowe w jajniku raz jednym raz drugim.. Wy też tak macie?
Ja tak miałam około 5 / 6 tyg takie ciągnięcie jajnika teraz już nie mam tegoNie wiem czy to normalne ale teraz przy każdym jakimś mocniejszym ruchu, przekręceniu się czy mocniejszym siadaniu czuje takie ukłucie chwilowe w jajniku raz jednym raz drugim.. Wy też tak macie?
hej nie martw się nie jesteś sama ja już za godz będę mieć 8+2 i też ani razu nie zrobiłam bety nawet przed pójsciem do lekarza, uznałam ze jak pojdę w 6+1 bedzie juz widoczny zarodek z serduszkiem i tak było a też jestem po dwoch stratach wiec nie chcialam sie nakrecaćWitaj