marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Robiłam betę dla samej siebie.
13.07-34.9
17.07 -362.0
21.07-1828.5
13.07-34.9
17.07 -362.0
21.07-1828.5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dziekuje już pytamPytaj @Marcia 1983 ona już połowę chaty wysprzątała! TYLKO okna jej zostały
Widzę że dziś ogólnie dzień świraHejka. Nie wiem czy to normalne ale w ogóle nie czuje bólu piesi nie bolały mnie ani przed spodziewaną teraz miesiączka ani teraz już po terminie. Przy tamtych ciążach nie mogłam się ich nawet dotknąć. Jedynie te bóle podbrzusza delikatne.. Ja już świruje
Hej, mnie też w ogóle nie bolą Nic a nic, jedynie czuję, że są pełniejsze. W pierwszej ciąży bolały przez jakiś czas.Hejka. Nie wiem czy to normalne ale w ogóle nie czuje bólu piesi nie bolały mnie ani przed spodziewaną teraz miesiączka ani teraz już po terminie. Przy tamtych ciążach nie mogłam się ich nawet dotknąć. Jedynie te bóle podbrzusza delikatne.. Ja już świruje