reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Jakie dziewczyny macie plany na weekend? 🙈
Ja próbuje jako tako sprzątać dom, ponieważ dziś znajomi wpadają. Jutro pewnie gdzieś również wyjdziemy, ale w niedziele czeka nas błogi relaks... albo obiad u teściów, jeszcze nie wiem 😝

reklama
Czy wiecie, że Wasze małe fasolki (o ile urodzą się terminowo) będą astrologicznymi rybkami albo barankami? 🙂 Rybka jest do 20.03 a od 21.03 już Baranek 🙂
Co prawda w życiu zawodowym jestem inżynierem, ale interesuję się bardzo astrologią i numerologią 🔮 Jestem też zodiakalną rybką, ale na razie żadna z Was nie ma terminu w moje urodziny 🤪
Wkleję Wam poniżej ciekawostki o dzieciach z obu tych znaków zodiaku.
Dajcie znać jakie macie znaki i jakie doświadczenia z rybkami i barankami 🙂

Rybki

Załączniki

• IMG_6569.jpeg
    IMG_6569.jpeg
    187,8 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_6568.jpeg
    IMG_6568.jpeg
    361,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_6570.jpeg
    IMG_6570.jpeg
    190,2 KB · Wyświetleń: 32
Czy wiecie, że Wasze małe fasolki (o ile urodzą się terminowo) będą astrologicznymi rybkami albo barankami? 🙂 Rybka jest do 20.03 a od 21.03 już Baranek 🙂
Co prawda w życiu zawodowym jestem inżynierem, ale interesuję się bardzo astrologią i numerologią 🔮 Jestem też zodiakalną rybką, ale na razie żadna z Was nie ma terminu w moje urodziny 🤪
Wkleję Wam poniżej ciekawostki o dzieciach z obu tych znaków zodiaku.
Dajcie znać jakie macie znaki i jakie doświadczenia z rybkami i barankami 🙂
To akurat bardzo zabawne, ale mam termin na 5 marca, czyli w urodziny mojej mamy. 😄 Ale jeśli dziecko ma być takie jak mama, to podziękuje. 😂 Bardziej nieogarniętej osoby chyba nigdy nie poznałam 😅

To akurat bardzo zabawne, ale mam termin na 5 marca, czyli w urodziny mojej mamy. 😄 Ale jeśli dziecko ma być takie jak mama, to podziękuje. 😂 Bardziej nieogarniętej osoby chyba nigdy nie poznałam 😅
Wow! Moja mama też ma urodziny 5.03 🤣🤣 I zgadzam się, z tym nieogarnięciem 😅 Ja nie wiem jak to jest możliwe, że moja mama robi wszystko finalnie tak jak trzeba, ale ten chaos wokół jest dla mnie nie do ogarnięcia 🤣

U mnie tata jest ryba :) ogólnie ma bardzo dobre serce , każdemu by chciał pomóc. Najpierw wszyscy dookoła a później na końcu sam on. Jednak jest strasznie uparty. Nie można jemu przemówić do rozumu, jak postanowi tak zrobi. Zachorował na raka, który w 99% chwyta się tylko palaczy. Jedna operacja pol buzi wycięte. Przerzut na drugą stronę. Pobrana skóra z nogi do przeszczepu. Ogólnie ból nie do zniesienia. Tata ledwo co mówi ale wiecie co jest najlepsze ? Pali dalej ! Pomimo tłumaczeń, próśb, groźby, czegokolwiek on i tak postawił na swoje. Więc nie wiem czy chciałabym mieć dziecko, które będzie spod tego samego znaku co tata 🤣 chyba urodzę później baranka 😁

reklama
U mnie tata jest ryba :) ogólnie ma bardzo dobre serce , każdemu by chciał pomóc. Najpierw wszyscy dookoła a później na końcu sam on. Jednak jest strasznie uparty. Nie można jemu przemówić do rozumu, jak postanowi tak zrobi. Zachorował na raka, który w 99% chwyta się tylko palaczy. Jedna operacja pol buzi wycięte. Przerzut na drugą stronę. Pobrana skóra z nogi do przeszczepu. Ogólnie ból nie do zniesienia. Tata ledwo co mówi ale wiecie co jest najlepsze ? Pali dalej ! Pomimo tłumaczeń, próśb, groźby, czegokolwiek on i tak postawił na swoje. Więc nie wiem czy chciałabym mieć dziecko, które będzie spod tego samego znaku co tata 🤣 chyba urodzę później baranka 😁
Rybki nie są z założenia aż takie uparte 🙂 Może tata ma inne planety, które robią z niego takiego uparciucha 🙃 Ja mam też męża rybę 😅 My już żartujemy, że staw sobie jakiś musimy wykopać: mama ryba, ja ryba, mąż ryba, a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to mały człowiek też ryba 🤣

Do góry