reklama
Kotciara
Moderator
Ja tak miałam z lodami, po śniadaniu zachciało mi się lodów, więc poleciałam do sklepu (akt desperacji), ale po pierwszym gryzie już nie miałam ochoty i mnie zemdliłoO Jesuuuuu....zachciało mi się nutelli zeżarłam i teraz jest mi niedobrze tak to jest jak się jest pazernym na jedzenie
Migdałkowa
Fanka BB :)
Czy wiecie, że Wasze małe fasolki (o ile urodzą się terminowo) będą astrologicznymi rybkami albo barankami? Rybka jest do 20.03 a od 21.03 już Baranek
Co prawda w życiu zawodowym jestem inżynierem, ale interesuję się bardzo astrologią i numerologią Jestem też zodiakalną rybką, ale na razie żadna z Was nie ma terminu w moje urodziny
Wkleję Wam poniżej ciekawostki o dzieciach z obu tych znaków zodiaku.
Dajcie znać jakie macie znaki i jakie doświadczenia z rybkami i barankami
Co prawda w życiu zawodowym jestem inżynierem, ale interesuję się bardzo astrologią i numerologią Jestem też zodiakalną rybką, ale na razie żadna z Was nie ma terminu w moje urodziny
Migdałkowa
Migdałkowa
Kotciara
Moderator
To akurat bardzo zabawne, ale mam termin na 5 marca, czyli w urodziny mojej mamy. Ale jeśli dziecko ma być takie jak mama, to podziękuje. Bardziej nieogarniętej osoby chyba nigdy nie poznałamCzy wiecie, że Wasze małe fasolki (o ile urodzą się terminowo) będą astrologicznymi rybkami albo barankami? Rybka jest do 20.03 a od 21.03 już Baranek
Migdałkowa
Wiem, że astrologia może być głupotką dla części z Was, ale pomyślałam, że oderwę głowę od czekania na wyniki i lekarza dzisiaj
Migdałkowa
Wow! Moja mama też ma urodziny 5.03 I zgadzam się, z tym nieogarnięciem Ja nie wiem jak to jest możliwe, że moja mama robi wszystko finalnie tak jak trzeba, ale ten chaos wokół jest dla mnie nie do ogarnięciaTo akurat bardzo zabawne, ale mam termin na 5 marca, czyli w urodziny mojej mamy. Ale jeśli dziecko ma być takie jak mama, to podziękuje. Bardziej nieogarniętej osoby chyba nigdy nie poznałam
Nusia93
U mnie tata jest ryba ogólnie ma bardzo dobre serce , każdemu by chciał pomóc. Najpierw wszyscy dookoła a później na końcu sam on. Jednak jest strasznie uparty. Nie można jemu przemówić do rozumu, jak postanowi tak zrobi. Zachorował na raka, który w 99% chwyta się tylko palaczy. Jedna operacja pol buzi wycięte. Przerzut na drugą stronę. Pobrana skóra z nogi do przeszczepu. Ogólnie ból nie do zniesienia. Tata ledwo co mówi ale wiecie co jest najlepsze ? Pali dalej ! Pomimo tłumaczeń, próśb, groźby, czegokolwiek on i tak postawił na swoje. Więc nie wiem czy chciałabym mieć dziecko, które będzie spod tego samego znaku co tata chyba urodzę później baranka
reklama
Migdałkowa
Rybki nie są z założenia aż takie uparte Może tata ma inne planety, które robią z niego takiego uparciucha Ja mam też męża rybę My już żartujemy, że staw sobie jakiś musimy wykopać: mama ryba, ja ryba, mąż ryba, a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to mały człowiek też rybaU mnie tata jest ryba ogólnie ma bardzo dobre serce , każdemu by chciał pomóc. Najpierw wszyscy dookoła a później na końcu sam on. Jednak jest strasznie uparty. Nie można jemu przemówić do rozumu, jak postanowi tak zrobi. Zachorował na raka, który w 99% chwyta się tylko palaczy. Jedna operacja pol buzi wycięte. Przerzut na drugą stronę. Pobrana skóra z nogi do przeszczepu. Ogólnie ból nie do zniesienia. Tata ledwo co mówi ale wiecie co jest najlepsze ? Pali dalej ! Pomimo tłumaczeń, próśb, groźby, czegokolwiek on i tak postawił na swoje. Więc nie wiem czy chciałabym mieć dziecko, które będzie spod tego samego znaku co tata chyba urodzę później baranka