ladydaise
Fanka BB :)
To bliżej mnie 4t6d I tez czekam na usg...To wiesz, ja jestem dzisiaj 4+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bliżej mnie 4t6d I tez czekam na usg...To wiesz, ja jestem dzisiaj 4+0
Oj bardzo. Ale po ostatnich przejściach stwierdziłam, że albo się uda upolować termin, albo idę prywatnie. Bo to nie na moje nerwy!Tez mam upatrzonego. Mialam.2 ginekolog na liście i wlasnie do jednej mam umówiona wizytę. Ale ciężko jest z terminami do tych fajnych....
Ciekawe czy jak jiz się 1 raz dostaniesz potem można łatwiej na wizyty juz w ciąży iść.. wiesz może?Oj bardzo. Ale po ostatnich przejściach stwierdziłam, że albo się uda upolować termin, albo idę prywatnie. Bo to nie na moje nerwy!
Problem w tym, że najpierw w panice poszłam do lekarza a potem wieczorem zrobiłam beteWitaj a lekarz co powiedział, że taka beta 2550 a nie widać dokładnie?
A kiedy masz wizytę?To bliżej mnie 4t6d I tez czekam na usg...
o uniwersyteckim mi lekarz wspomniał odnośnie badan prenatalnych, ale zapisałam się na wielickiej, bo tam są popołudniowe godziny. w siemiradzkim siostra rodziła, muszę podpytać o wrażeniaJa tak bardzo bardzo wstępnie myślałam o Siemiradzkim albo Uniwersyteckim.
szybko zleciTo wiesz, ja jestem dzisiaj 4+0
ten szpital znam tylko z soru i neurologa, w sumie nie narzekałam tylko dla mnie to drugi koniec miasta mam w planach "wrócić" w okolice czyżyn/huty, ale raczej jak już Maluch będzie bardziej potrzebował własnego pokojuUniwersytecki polecam z całego <3
Ja mam blisko do Żeromskiego i myślami tam błądzę myślami. Plus miałam tam praktyki i porodówka wygląda bardzo spoko.
tam tez robią prenatalne z tego co wspominał lekarz. Obawiasz się, że teściowie wpadną "pomóc" ?Ja wstępnie myślałam o Ujastku, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo jest bardzo blisko teściów
kto by pomyślał, że już dostajemy skierowania "na wiek"Tak, ja chodzę do Luxmed i Pani mi wypisała skierowanie na prenatalne na NFZ. Z racji wieku :|
to juz lada moment!!ja mam 16 sierpnia prenatalne
W sensie luxmedu? Wadowicka, puszkarska albo tischnera to moje rewiry
a ja nie miałam upatroznego. Tzn miałam jednego upatrzonego kogo nie chce trafilam przypadku przez opieke medyczna i poki co mi odpowiada.Tez mam upatrzonego. Mialam.2 ginekolog na liście i wlasnie do jednej mam umówiona wizytę. Ale ciężko jest z terminami do tych fajnych....
W poniedziałek dopiero całe dłuuugie 5 dniiA kiedy masz wizytę?
Troszkę tak, że będzie ich kusić aby złożyć nam wizytę A ja raczej nie chciałabym mieć żadnych odwiedzin w szpitalutam tez robią prenatalne z tego co wspominał lekarz. Obawiasz się, że teściowie wpadną "pomóc" ?
Pamiętajcie że w Luxmedzie jest coś takiego jak Swoboda Leczenia gdzie można iść prywatnie i oddają od 70 do 100% kwoty. Tylko zależy to od pakietu jaki ma się wykupiony.Oj bardzo. Ale po ostatnich przejściach stwierdziłam, że albo się uda upolować termin, albo idę prywatnie. Bo to nie na moje nerwy!
no nie dziwię się ja u siostry nie byłam, wpadłam z wizytą, jak zaprosiła. Z drugiej strony koleżanka życzyła sobie wizyty w szpitalu. grunt to się dostosować do potrzeb młodej MamyTroszkę tak, że będzie ich kusić aby złożyć nam wizytę A ja raczej nie chciałabym mieć żadnych odwiedzin w szpitalu