reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
U mnie 200 tyle że moja doktor ma złote serce u czasami jak kobieta krwawi czy coś to nie weźmie ani grosza unie najbliższy lekarz który robi badanie prenatalne prywatnie to koszt ok. 1000 zł i mam tam ok 60.km a na nfz mam niecałe 200 i pojadę dalej zaoszczędzę ten 1000 na kolejne wizyty u giną badania itp
to moj za I usg prenatalne bierze 450 zl, II i III 500 zl 🙂
To widze ze w moim miescie ceny sa spore, 200 to chyba u mnie nikt nie bierze, wszedzie gdzie patrzylam to 300

No ja to zrobiłam tym razem porządny RISERCZ lekarzy w Luxmed. I odświeżałam apkę po 50x dziennie, żeby dostać się do najlepszego lekarza i na szczęście się udało... Ale łatwo nie było :D
Ostatnio trafiłam na taką babę co mi nawet nie powiedziała o prenatalnych, nie mówiąc o karcie ciąży i paru innych kwestiach.
Raz trafiłam do ginekologa to uciekłam spod drzwi jak go zobaczyłam. Więc.. no trzeba uważać!

reklama
No ja to zrobiłam tym razem porządny RISERCZ lekarzy w Luxmed. I odświeżałam apkę po 50x dziennie, żeby dostać się do najlepszego lekarza i na szczęście się udało... Ale łatwo nie było :D
Ostatnio trafiłam na taką babę co mi nawet nie powiedziała o prenatalnych, nie mówiąc o karcie ciąży i paru innych kwestiach.
Raz trafiłam do ginekologa to uciekłam spod drzwi jak go zobaczyłam. Więc.. no trzeba uważać!
Tez mam upatrzonego. Mialam.2 ginekolog na liście i wlasnie do jednej mam umówiona wizytę. Ale ciężko jest z terminami do tych fajnych....

Do góry