Marcia 1983
Fanka BB :)
Trzymamy najmocniej jak tylko możnaNo to jadę... za godzinę się wszystko okaże trzymajcie kciuki proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy najmocniej jak tylko możnaNo to jadę... za godzinę się wszystko okaże trzymajcie kciuki proszę
Nie normalnie przez powłoki brzuszne, więc easy i naprawde mąż to mega wsparcie przy tym badaniu i też to jest super chwila bo pierwszy raz razem słyszycie serduszkoSuper! Ja nie wiem czy będę chciała aby mąż był ze mną, bo to badanie dopochwowo się robi? Ale nie ukrywam, że też się stresuje
Ja dostałam okres niecałe 5 miesięcy po porodzie przy kpO kurka... to kiedy dostałaś okres po ciąży? Ja jakoś żyłam w przekonaniu, że dopóki karmi się piersią, to nie ma okresu
Wspaniałe wieści bardzo się cieszęJa już po wizycie dziewczyny, ale miałam stresy... ale na chwilę obecną wszystko jest ok, widać pęcherzyk ciazowy i malutki pęcherzyk żółtkowy
Super! GratulacjeJa już po wszystko w jak najlepszym porządku tydzień młodsza względem om
Mocne kciuki!No to jadę... za godzinę się wszystko okaże trzymajcie kciuki proszę
Dziekuje , bardzo się stosowałamJa dostałam okres niecałe 5 miesięcy po porodzie przy kp
Wspaniałe wieści bardzo się cieszę
Super! Gratulacje
stresowałam *Dziekuje , bardzo się stosowałam
Najważniejsze , że wszystko w porządkuDziekuje , bardzo się stosowałam
Ja miałam pierwsze prenatalne dopochwowoNie normalnie przez powłoki brzuszne, więc easy i naprawde mąż to mega wsparcie przy tym badaniu i też to jest super chwila bo pierwszy raz razem słyszycie serduszko
Gratulacje! Dajesz nadzieję na moją piątkową wizytę... Bo mnie już stres zżeraJestem po jest serce i jest maluch !!!