marlusia
Fanka BB :)
To mogła zlecić badaniaMialam operacje zoladka w grudniu i stwierdziła, ze przez to mam pewnie niedobory
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mogła zlecić badaniaMialam operacje zoladka w grudniu i stwierdziła, ze przez to mam pewnie niedobory
To wpisałam na 21.03, najwyżej będziemy później poprawiać.No nie wiem... mam 2l i 4l - nigdy nudno nie jest XD
Jak liczyć 30dniowe cykle to 21.03, jak standardowo 28dni to 19.03, więc nie wiem który przyjąć
No fajną. I to parka Teraz byśmy jeszcze chłopaka chcieli, bo dziewczynki to okropne jęczybułyTo wpisałam na 21.03, najwyżej będziemy później poprawiać.
Ale masz fajną gromadkę
U mnie jest podobnie, jak się dowiedziałam jakoś w 10 dniu po owulacji to miałam takie mrówki w piersiach kilka razy. A tak to nic narazie, ale u mnie tydzień mniej. Narazie się z tego cieszę, może w każdej chwili się zmienić i pojawią jakieś dolegliwościA czy któraś z was nie ma objawów prawie wcale? Mnie ani nie mdli, ani nie bolą mnie piersi. No może w ciągu dnia ze dwa razy tak się słabiej poczuję i chętniej bym poszła na popołudniową drzemkę. Ale w pierwszej ciąży to w ogóle piersi dotknąć nie mogłam. A teraz nic.
Co prawda miesiąc temu dopiero skończyłam karmić synka, może to dlatego jakoś inaczej te hormony działają. Bo beta rośnie, prog też okej.
Na wizycie jeszcze nie byłam, dziś będę się umawiać.
Aktualnie 5+3
U mnie również oprócz pryszczy na twarzy, na ten moment bezobjawowo... również w poprzedniej ciąży tak mnie bolały piersi, że nie mogłam leżeć na boku. Po prostu się nie dało! A teraz cierpliwie czekam na objawy.A czy któraś z was nie ma objawów prawie wcale? Mnie ani nie mdli, ani nie bolą mnie piersi. No może w ciągu dnia ze dwa razy tak się słabiej poczuję i chętniej bym poszła na popołudniową drzemkę. Ale w pierwszej ciąży to w ogóle piersi dotknąć nie mogłam. A teraz nic.
Co prawda miesiąc temu dopiero skończyłam karmić synka, może to dlatego jakoś inaczej te hormony działają. Bo beta rośnie, prog też okej.
Aktualnie 5+3
Ja zaczęłam w wieku 36ciu lat więc patrząc na mnie dużo możliwości przed TobąU mnie piersi to jakaś masakra... stanik mi ciężko ubrać tak mnie bolą ;/
Kurde wszystkie już macie pociechy a mi nie jest dane mieć jednego bobasa :/ a w tym roku 30stka. Mam 6 sióstr, każda po 2-3 dzieci ale stwierdziły, że ja już tyle odchowalam, że teraz muszę dlugo czekać na swoje jak tym razem nic nie wyjdzie to się załamie
Może to jeszcze za wcześnie?A czy któraś z was nie ma objawów prawie wcale? Mnie ani nie mdli, ani nie bolą mnie piersi. No może w ciągu dnia ze dwa razy tak się słabiej poczuję i chętniej bym poszła na popołudniową drzemkę. Ale w pierwszej ciąży to w ogóle piersi dotknąć nie mogłam. A teraz nic.
Aktualnie 5+3
No ja od ponad 5 lat się staram i wszędzie słyszę to samo. Ja zdrowa , mąż zdrowy mam nie myśleć o tym tyle i odpuścić to się uda. Wiecznie od każdego lekarza ta sama gadka.Ja zaczęłam w wieku 36ciu lat więc patrząc na mnie dużo możliwości przed Tobą