reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

U mnie już po wszystkim. 😔
nie znamy się, ale prawdopodobnie jest Ci teraz przykro i źle, być może jesteś zła na cały świat. To wszystko minie, z każdym dniem będzie troszkę lżej 🤍 O aniołkach nigdy się nie zapomina, zostają w naszych serduszkach na zawsze 🤍 Pamiętaj że zrobiłaś wszystko co tylko mogłaś, ale to natura tak zdecydowała.. Ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie mocno ✊🏻✊🏻

reklama
też oglądałam ten filmik 😅 U mnie niestety robią się siniaki po zastrzykach i mam cały brzuch dookoła pępka w fioletowe kropki 😵‍💫
mi czasem tez sie robia 🙂 i sa takie nie znikajace tzn potrafia byc nawet przez 1.5 tygodnia, ale ja od zawsze mam tendecje do siniakow wlasnie przez ta trombofilie 🙂

Zazwyczaj robi się je rano a pod wieczor acard
ja acard biore o 20 a zastrzyk o 22 i lekarz mowil ze moze tak zostac, ze te leki maja inne dzialanie 🙂

Nie wiem czy to ciążowa zachcianka...ale mam fazę na pasztet 🤣 i to wiecie taki ten najbardziej podły w tych małych puszkach :D już zjadłam jedną na śniadanie i właśnie otwieram druga 🙃 z pomidorkiem i papryką :p mniaaam hahaha
a ja mam ochote na frytki juz 3 dzien z rzedu i chyba dalej ich nie kupie bo idzie burza 🙂

A mi się miało wczoraj na krupnik 🫣 zrobiłam wielki gar i od wczoraj na śniadanie, obiad, kolacje jem zupę 🫣😁 nic innego nie wchodzi ( w sumie moze i by weszlo ale w glowie ciagle ta zupa 🫣). A tak sobie doprawiłam, że mąż mówi, że bez wody się nie obejdzie a ja ani nie czuje żeby była przesolona 😁😁😁

mi czasem tez sie robia 🙂 i sa takie nie znikajace tzn potrafia byc nawet przez 1.5 tygodnia, ale ja od zawsze mam tendecje do siniakow wlasnie przez ta trombofilie 🙂

ja acard biore o 20 a zastrzyk o 22 i lekarz mowil ze moze tak zostac, ze te leki maja inne dzialanie 🙂
Tak dzialanie mają całkowicie inne. Zapewne nic się nie stanie biorąc dwa na raz na wieczór, no bo co?:) Ale ja biorę tak jak mi zalecił lekarz czyli zastrzyk rano, tabl wieczorem. W szpitalu też dostawałam rano clexan

reklama
Zapewne nie, wtedy będę musiała zmienić lekarza prowadzącego. 😔
Dobrze, że wspominasz, że należy je robić o tej samej godzinie. A czy jest jakaś granica do której godziny powinno się je robić?
Ja robię tak ok 18, bo uznałam ze to dla mnie najwygodniejsza godzina, od takiej strony organizacyjnej. Mi lekarka pisała ze pora dnia nie ma znaczeni, ważne żeby godzina była stała :)

Do góry