reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Hej mam mały problem bo nie mam jak jutro iść zrobić bety po 48 godzinach ale mogę w poniedziałek myślicie że jakoś przelicze ten przyrost z odstępu od czwartku do poniedziałku ?
Ja mam też sam problem. Robiłam wczoraj i lekarz mówi że mam zrobić teraz w sobotę ważne aby w tym samym laboratorium. Mówiłam, że nie da rady bo jest zamknięte to powiedziała, żebym w poniedziałek nie robiła bo już będzie za późno. I że mam jej aby wczorajszy wynik wysłać SMS

Gdzieś kiedyś wyczytałam, że pomimo, że każda kobieta ma indywidualne przyrosty bety i itp. to fajnie aby w dniu spodziewanej miesiączki (jeśli nic się nie przesunęło) beta była 3-cyfrowa. Tak więc spokojnie ❤️
Tak dokładnie, jeśli kobieta ma regularne cykle i w dniu spodziewanej miesiączki wykona bhcg to poziom jaki uzyska będzie mniej wiecej 200 U/l. Tak więc masz prawidlowy przyrosy😊

Jak się dzisiaj czujecie ? Ja dobrze, piersi tylko czuje i mam straszne wzdęcia i zaparcia także nic się nie zmieniło 😆
Ja od wczoraj, no może przed wczoraj, bo jeszcze myślałam, że sobie wmawiam, mam takie uczucie głodu a jednocześnie mnie mdli i od niedzieli codziennie delikatna zgaga, chyba to zgaga bo nigdy wcześniej nie miałam 😄

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi, zrobiłam już dzisiaj te wszytskie kiły, różyczki itp. :) teraz zjadłam śniadanie i walczę o pozostawienie go w żołądku :( wczoraj i dzisiaj mam juz straszne mdłości.

reklama
Wiecie co zobaczycie co to znaczy bo ja z tego nic nie rozumiem 🫣 to moja pierwsza ciaza I jestem w tym ciemna
a kiedy Ci kazali przyjsc na nastepna wizyte? Narazie jeszcze tej wielkosci pecherzyk nic nie przesadza. Mi przy pustym beta rosla bardzo ladnie i mialam wszystkie objawy ciazowe... jak trafilam do szpitala w 10 tc to dopiero beta spadala

Do góry