Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Dziękuję Kochane jesteście!!! Bo ja już normalnie całą noc nie spałam tylko o tym myślałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam też sam problem. Robiłam wczoraj i lekarz mówi że mam zrobić teraz w sobotę ważne aby w tym samym laboratorium. Mówiłam, że nie da rady bo jest zamknięte to powiedziała, żebym w poniedziałek nie robiła bo już będzie za późno. I że mam jej aby wczorajszy wynik wysłać SMSHej mam mały problem bo nie mam jak jutro iść zrobić bety po 48 godzinach ale mogę w poniedziałek myślicie że jakoś przelicze ten przyrost z odstępu od czwartku do poniedziałku ?
Tak dokładnie, jeśli kobieta ma regularne cykle i w dniu spodziewanej miesiączki wykona bhcg to poziom jaki uzyska będzie mniej wiecej 200 U/l. Tak więc masz prawidlowy przyrosyGdzieś kiedyś wyczytałam, że pomimo, że każda kobieta ma indywidualne przyrosty bety i itp. to fajnie aby w dniu spodziewanej miesiączki (jeśli nic się nie przesunęło) beta była 3-cyfrowa. Tak więc spokojnie
Ja od wczoraj, no może przed wczoraj, bo jeszcze myślałam, że sobie wmawiam, mam takie uczucie głodu a jednocześnie mnie mdli i od niedzieli codziennie delikatna zgaga, chyba to zgaga bo nigdy wcześniej nie miałamJak się dzisiaj czujecie ? Ja dobrze, piersi tylko czuje i mam straszne wzdęcia i zaparcia także nic się nie zmieniło
Ja też mam tylko pęcherzyk...Dziewczyny a ja mam pęcherzyk ale na razie pusty ;(
No to ja mam tą samą wielkość pęcherzyka i też bez zarodka1.76 cm
I co powiedział lekarz ? Kiedy miałaś ostatnia @?No to ja mam tą samą wielkość pęcherzyka i też bez zarodka
a kiedy Ci kazali przyjsc na nastepna wizyte? Narazie jeszcze tej wielkosci pecherzyk nic nie przesadza. Mi przy pustym beta rosla bardzo ladnie i mialam wszystkie objawy ciazowe... jak trafilam do szpitala w 10 tc to dopiero beta spadalaWiecie co zobaczycie co to znaczy bo ja z tego nic nie rozumiem to moja pierwsza ciaza I jestem w tym ciemna