Justpositivevibe
Fanka BB :)
Hej i gratulacje lekarz przy takiej becie, nie jest w stanie nic zobaczyć. Ja poszłam do lekarza trzy dni po tym jak beta wynosiła 1500 i wtedy powiedział, że powinno być coś widać. Dziś robiłam betę i mam ponad 20 tys. I piersi też mnie nie bolą, nawet dopiero jakby moje objawy zaczynają się pojawiać. Więc to też nie jest wyznacznik. Sprawdź sobie przyrost. I nie nastawiaj się że w sobotę coś zobaczysz bo może być jeszcze za wcześnieCzęść w jestem tu "nowa" tzn na tym forum bo pisałam też z czerwcowymi mamami 2022. Ostatnia modyfikacja miesiączkę miałam 16.06 i zrobiłam kilka testów każdy był pozytywny ale ta druga kreska to był cień cienia... W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam bete która wyniosła 53 więc malutko była w tym dniu też u ginekologa ale stwierdził że jeszcze nie widać pęcherzyka... Jutro idę kolejny raz na krew bo minie akurat 48h a w sob umówiłam się do innego ginekologa. Ogólnie należę do typowych panikantów i każda ciążą wywoływała u mnie mnóstwo stresu tym razem jest tak samo. Mam obawy o tak niska bt a była robiona w 29dc I o to że lekarz nic nie widział na USG do tego piersi mnie w ogóle nie bolą i to mnie mega martwi. Jak to u was z piersiami wygląda i ta beta?