reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Oooo 🙈 Mam jutro wizytę, będę 5+2 i rozbudziło to moje nadzieje na coś więcej niż tylko pęcherzyk 😅
Gratulacje ❤️
Trzymam kciuki i mam nadzieję że i Tobie uda się już zobaczyc tętno :) czasem bywa że dopiero później jest widoczne my mieliśmy szczęście że na pierwszej wizycie było widać:)

Trzymam kciuki i mam nadzieję że i Tobie uda się już zobaczyc tętno :) czasem bywa że dopiero później jest widoczne my mieliśmy szczęście że na pierwszej wizycie było widać:)
Wiem, dlatego staram się nie napalać. Z tego powodu ostatnim razem pierwszą wizytę miałam dopiero będąc 6+6, ale tym razem nie mam tyle cierpliwości 😅

Witajcie dziewczyny które dołączyły, super, że jesteście❤️ rośnijcie zdrowo i nudnych pozostałych 8 miesięcy 😊

U mnie dziś maly wielki dzień, mąż ma urodziny a co co za tym idzie dostanie w prezencie test ciążowy🙈 aż jestem ciekawa jego reakcji, bo trzymanie tej informacji dla siebie przez ponad 10 dni to było nie lada wyzwanie😀

Witajcie dziewczyny które dołączyły, super, że jesteście❤️ rośnijcie zdrowo i nudnych pozostałych 8 miesięcy 😊

U mnie dziś maly wielki dzień, mąż ma urodziny a co co za tym idzie dostanie w prezencie test ciążowy🙈 aż jestem ciekawa jego reakcji, bo trzymanie tej informacji dla siebie przez ponad 10 dni to było nie lada wyzwanie😀
Ja bym nie wytrzymała 🤭 najpiękniejszy prezent ❤️❤️

Wow podziwiam za cierpliwość, ja nawet 10 minut nie potrafiłam wytrzymać 🤣
Zobaczysz że będzie wszystko dobrze i znam to uczucie. Chciałbym się wiedzieć wszystko od razu 😄 Daj znać po wizycie ❤️
Oczywiście 🩷

Hej 😊 witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę pięknych 8 mcy💕
Teraz pytanie do wszystkich 😁jak się dzisiaj czujecie? 😊

reklama
Do góry