reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Cieszę się dziewczyny, ze dziś dzień pozytywnych informacji! Trzymam kciuki za jutrzejsze bety i sprawdzanie przyrostów- sama jutro idę na betę po 24h i już zaczynam być przerażona 🙈

A co do lokalizacji: ja Warszawa 🙂 widzę, że zebrałyśmy liczne mazowieckie grono 😉
A czemu tak po 24h a nie 48h?

Dziewczyny. W czwartek mam wizytę u gina, będzie to według miesiączki 5tydz 1 d
Cykle nieregularne ale max do 34 czyli dzisiaj jest ten ostatni dzień kiedy mogłam dostać miesiączkę. Myślicie ze może być widac jakiś pęcherzyk ciazowy czy to za wcześnie? . Kolejna wizytę ale już prywatnie u innego lekarza mam na 12stego lipca. Chciałam tą z teraz odwołać ale wolę sprawdzić co i jak ale zastanawiam się czy coś mogło by być widac

Cykle nieregularne ale max do 34 czyli dzisiaj jest ten ostatni dzień kiedy mogłam dostać miesiączkę. Myślicie ze może być widac jakiś pęcherzyk ciazowy czy to za wcześnie? . Kolejna wizytę ale już prywatnie u innego lekarza mam na 12stego lipca. Chciałam tą z teraz odwołać ale wolę sprawdzić co i jak ale zastanawiam się czy coś mogło by być widac
myślę że będzie widoczny pęcherzyk ciążowy 🤍

Myśle, że powinien być już pęcherzyk, zawsze ewentualnie dzień przed wizytą możesz skontrolować betę aby wiedzieć czego się spodziewać na usg 😅

Cześć, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam kolejny test 😁
Dziś 4+1 czyli oficjalnie 5. tydzień 🙈

Załączniki

• IMG_6348.jpeg
    IMG_6348.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry