reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Cześć! Pozwolę sobie się przywitać, jako że od kilku dni wychodzą mi pozytywne testy. 🙈 Jak na razie baaaardzo niepewnie do tego podchodzę, jako że miałam być listopadową mamą 2023. Tym razem mam jednak nadzieje, że będzie mi dane być tu z wami do końca. ❤️
Termin wychodzi mi na 5 marca. Dziś 11 dpo, czekam na wyniki bety. 🥰
Mam nadzieje, że niedługo ten wątek zacznie tętnić życiem. ❤️
Trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało! 😊

To i ja się przywitam☺️ Mam nadzieje ze zostanę tu na piękne 9 miesięcy💜 dzisiaj 9dpo, 5dni do miesiaczki a moim oczom ukazały się dwie kreski, delikatne ale potwierdzone na dwóch testach ☺️
72967BF7-FDE6-4D0C-B992-7CC7C47E3964.jpeg

Cześć wszystkim 😊 od wczoraj mam pozytywne testy( dziś 25 dzień cyklu), pora zrobić betę... Okropnie się boję,to wszystko jeszcze do mnie nie dociera...

Załączniki

• 7096c078-61ca-493b-bb29-bd6c00186861.jpeg
    7096c078-61ca-493b-bb29-bd6c00186861.jpeg
    82 KB · Wyświetleń: 188
reklama
Do góry