mamimarcowa24
Początkująca w BB
Dziewczyny czy glukoza 94 to cukrzyca? Wizyta dopiero 22 i nie wiem czy iść do pierwszego kontaktu z tym wynikiem i robic już krzywa czy poczekać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja miałam w 9+0 na prywatnej wizycie, było już widać wszystko pięknie ale w środę byłam na wizycie na NFZ, było 9+5 i miałam przezpochwowe bo mój lekarz woli aby dokładnie wszzystko widzieć na tym etapieMiała już któraś z Was usg przez powłoki brzuszne ? może to dziwne ale czekam już na ten moment...
właśnie nie wiem ja mam 92..Dziewczyny czy glukoza 94 to cukrzyca? Wizyta dopiero 22 i nie wiem czy iść do pierwszego kontaktu z tym wynikiem i robic już krzywa czy poczekać?
To z książki „Mamy dla mamy”No to pewnie przy takiej glukozie naczczo wprowadza Ci leki...dość wysoka jest
Mam tak samo, jakby co drugi dzień mnie męczy choć dziś powinno być gorzej jest okej oby tak zostałoHej. U mnie jest tak, że objawy pojawiają się i zniakają, mają taki falujacy przebieg. Jednego dnia mdli mnie okropnie, potem lepszy dzień, tak samo z piersiami, raz bolą a raz nie.
Ja przy wyniku 93 na czczo już miałam zdiagnozowaną cukrzycę ciążową. Krzywa to duże obciążenie. Jeśli masz możliwość to zmierz przez kilka dni glukometrem, albo powtórz na czczo z krwi i skonsultuj. To nie jest jakieś duże przekroczenie, ale warto wdrożyć dietę cukrzycową.Dziewczyny czy glukoza 94 to cukrzyca? Wizyta dopiero 22 i nie wiem czy iść do pierwszego kontaktu z tym wynikiem i robic już krzywa czy poczekać?
o muszę go zobaczyć właśnie najlepiej żeby był z pompką.Ja sobie zamówiła z cerave nawilżający - kluczem wyboru było dla mnie, żeby właśnie był bezzapachowy wydaje mi się ze jest fajny, ale ja nie mam takiej bardzo przesuszonej skóry wiec ciężko doradzić.
Współczuje ale jeszcze troszkę i przejdziemy przez toMnie piersi tez bolą wieczorem
Ale mdli mnie głównie rano.
Mi w pierwszej ciąży nawet jak zaczął robić przez brzuch to przezpochwowo i tak zawsze robił.Ja miałam ostatnio, ale jeszcze średnio widać, natomiast ja też na to czekam bo nie lubię dopochwowo
ale na stan przedrzucawkowy już ma w razie coAle acard nie ma nic wspólnego z nadciśnieniem, z tego co wiem.
Inna sprawa ze masz ładne ciśnienie