reklama
Ania936
Fanka BB :)
Tak potwierdzam, u mnie tak samoBardzo polecam cytrynową. Weszła gładko!
Ania936
Tak, cała ciążę Tak jest, raz więcej raz mniejDziewczyny a macie taki bialy śluz czasem ? Czytałam, że to niby nic się nie dzieje jak się pojawia ale to przez całą ciążę może występować?
ksiezna23
U mnie również chociaż ja po glukozie, kilka godzin później ledwo żyłam... Spałam 3h i byłam jak nieprzytomna, kolejnego dnia też dużo spalam.Tak potwierdzam, u mnie tak samo
Dolvit
Ja dla odmiany przeczytałam tylko tą pierwszą część, drugiej nawet nie ruszyłam. Sprzedałam. Czy polecam? Średnio...w sumie nic z tej książki nie wyniosłam więcej niż z grup czy z internetu. Dla mnie była zbytecznym wydatkiem
To ja! Tak! Bardzo warta Cała seria jest super (ta po narodzinach i ta dla dziadków też).
Dolvit
Lepiej sobie poobserwuj na IG mama fizjoterapeuta, o RD jest też sporo profili ale teraz już ich nie pamiętam. Pod kątem przyjaznej pielęgnacji dzieci też jest masa tego. Dla mnie osobiście lepiej było obejrzeć rolkę na necie z zabawami, ćwiczeniami niż czytanie suchych faktów z książki. Ale wiadomo, co kto lubiO fajnie, że wspomniałaś bo miałam zamiar właśnie zamówić to "pierwszy rok z życia dziecka" a tak to jeszcze przemyśle
Shee92
Część kojarzę cię z czerwcowych mamU mnie również chociaż ja po glukozie, kilka godzin później ledwo żyłam... Spałam 3h i byłam jak nieprzytomna, kolejnego dnia też dużo spalam.
Migdałkowa
Oj dokładnie wiem co czujesz. Ja wtedy też się cieszyłam, że 11 tc i objawy zaczęły puszczać, że hormony się stabilizują… Najlepsze jest to, że to normalne, że objawy mijają i nasilają się na zmianę. Tylko jak raz (albo nie daj więcej) przejdzie się takie piekiełko, to już zostaje z tylu głowy i nie daje spokoju Musimy być dobrej myśli i trzymać za siebie kciuki bardzo mocnoJa z martwa ciąża chodziłam prawie 3 tygodnie i z dnia na dzień objawyvwszystkie minęły myślałam że minęły bo już to był 11 tydz w 1 ciąży też tak mijały a w prawie 14 tyg okazało się ze dzidzia niezyje od 11 tygodnia około przy 2 poronieniu też objawy odeszły wszystkie i też tego dnia ciąża obumarła teraz jestem w 11 tyg I świruje z tymi objawami już... czy niebedzie powtorka
reklama
nicola27
Podobno te normy są wciąż zaniżane. Rozumiem jeśli by ten cukier był wysoki gdyby coś się działo ale sama podchodzę do tego u siebie z dystansem .Autentycznie zastanawiam się o co chodzi z tymi cukrzycami z tak niskich wyników. Kiedyś słyszałam teorię spiskową że porody mam z cukrzycą są lepiej płatne dla szpitala. Niby w to nie wierzę ale nie wierze też że z cukrem nieco powyżej 90 ma się cukrzycę.. przesadzone te normy dla ciezarnych...