Belferka
Fanka BB :)
Melduję się po wizycie! wszystko jest w porządku, dzieciątko równo 8+3 czyli tak jak powinno być. Tym razem widziałam serduszko i aż się łezka zakręciła moja Pani doktor bardzo zadowolona, mówi, że od kiedy rano zobaczyła, że będę, trzymała kciuki żeby tym razem wszystko było ok przepisała mi dupka na małego krwiaczka którego się dopatrzyła i kazała brać acard 75 mg.. nie wiem czy ją prostować, bo według okresu jestem 9+0, a ona na swoim ręcznym kalendarzyku wyliczyła 9+5 i tak też wpisała do karty ciąży. Coś tam mruknęłam, że mi wychodziło inaczej ale puściła to mimo uszu...
A mojej Pani na rejestracji (której się boję) przyniosłam moje pomidorki. I jak zapisywała mnie na usg piersi, to mówi "trochę Pani poczeka, ale zapiszę Panią do tego lepszego lekarza". Skradła tym moje serce
@Kotciara poproszę o wpisanie kolejnej wizyty na 21.08.
Niestety rejestracja na prenatalne była już nieczynna. Jutro spróbuję się dodzwonić.
A mojej Pani na rejestracji (której się boję) przyniosłam moje pomidorki. I jak zapisywała mnie na usg piersi, to mówi "trochę Pani poczeka, ale zapiszę Panią do tego lepszego lekarza". Skradła tym moje serce
@Kotciara poproszę o wpisanie kolejnej wizyty na 21.08.
Niestety rejestracja na prenatalne była już nieczynna. Jutro spróbuję się dodzwonić.