Lake882
Fanka BB :)
Ja właśnie jutro mam 3 prenatalne i mam nadzieję że wszystko będzie okOoo to muszę za nimi popatrzeć.
Miałyście już dziewczyny to USG po 30 tygodniu? Ja już się nie mogę doczekać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie jutro mam 3 prenatalne i mam nadzieję że wszystko będzie okOoo to muszę za nimi popatrzeć.
Miałyście już dziewczyny to USG po 30 tygodniu? Ja już się nie mogę doczekać...
Patrząc na termin z 1 prenatalnych 28.03 więc wg aplikacji dzisiaj mam 32+0.No ja już mam za sobą 2 prania i jeszcze 1 ogromną reklamówka z ubrankami na mnie czeka
Lake a w którym tyg jesteś ? Ja też mam w tym tygodniu to USG w czwartek
A ja mam na 27 marca według ostatniej miesiaczkiPatrząc na termin z 1 prenatalnych 28.03 więc wg aplikacji dzisiaj mam 32+0.
Niestety nie zn terminu ostatniej miesiączki no tak jakoś wyszło wiem tylko że przed 22.06 ale kiedy nie mam pojęciaA czy pokrywa Wam się idealnie termin z USG z terminem zOM?