Anna123456789
Początkująca w BB
Z jednej strony fajnie że wszystko u ciwbie dobrze że dalej pracujesz ale powoli czas na odpoczynekJa termin 20.03 pracuje jeszcze, chociaż nie chce mi się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jednej strony fajnie że wszystko u ciwbie dobrze że dalej pracujesz ale powoli czas na odpoczynekJa termin 20.03 pracuje jeszcze, chociaż nie chce mi się
A jeżeli mogę zapytać jak sobie radzisz w obecnej sytuacji? Leżysz w szpitalu jesteś w domku?U mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.
Byłam w szpitalu 12 dni bo posiew z szyjki źle wyszedł. Był podawany antybiotyk dożylnie. Dopiero założyli pessar. Obecnie w domu. Tryb leniwej królowej czyli wstaje do WC, na posiłki itp. dużo jednak leżę. Na początku było bardzo trudno. Teraz wyznaczam sobie cele i próbuje do nich dotrwać.A jeżeli mogę zapytać jak sobie radzisz w obecnej sytuacji? Leżysz w szpitalu jesteś w domku?
Przynajmniej ileś książek przeczytasz czy obejrzysz co chciałaśByłam w szpitalu 12 dni bo posiew z szyjki źle wyszedł. Był podawany antybiotyk dożylnie. Dopiero założyli pessar. Obecnie w domu. Tryb leniwej królowej czyli wstaje do WC, na posiłki itp. dużo jednak leżę. Na początku było bardzo trudno. Teraz wyznaczam sobie cele i próbuje do nich dotrwać.
Byłam w szpitalu 12 dni bo posiew z szyjki źle wyszedł. Był podawany antybiotyk dożylnie. Dopiero założyli pessar. Obecnie w domu. Tryb leniwej królowej czyli wstaje do WC, na posiłki itp. dużo jednak leżę. Na początku było bardzo trudno. Teraz wyznaczam sobie cele i próbuje do nich dotrwać.
To faktPrzynajmniej ileś książek przeczytasz czy obejrzysz co chciałaś
Byłoby super być już w 33 TCJa byłam 6 dni w szpitalu i też poleguje dużo licze ze uda mi sie dojsc do 33 tygodnia
Mój lekarz planuje że w 27 weżmie mnie do szpitala na sterydy na płuca zobaczymy co dalej
Dokładnie ale damy radęTo fakt
Byłoby super być już w 33 TC
Chyba jest u nas około tygodnia różnicy więc nie dużo, podobny etap. U mnie termin na 10.03Dokładnie ale damy radę