reklama
Ja zaglądam, ale jest tutaj cisza od pewnego czasuHalo halo czy ktoś tu jeszcze zagląda ??
Lake882
Fanka BB :)
To co u Ciebie słychać ??Ja zaglądam, ale jest tutaj cisza od pewnego czasu
Trochę stresuje się ze maluch nie daje o sobie znać, od razu czarne scenariusze chodzą po głowie, chyba 2dni (albo są tak skromne ze nie może mylę je z jelitami). Plus mam obawy przed krzywa cukrowa ale trzeba odpędzać czarne chmury a jak Twoje samopoczucie?To co u Ciebie słychać ??
IwonaL
Fanka BB :)
Też się stresowałam bo ruchy czuję różnie. Dwa ostatnie tygodnie tak wywijał, że nawet maila nie mogłam napisać w pracy w piątek ruchy były dużo mniejsze i czułam tylko takie bulgotanie. Następnego dnia znowu był bardzo aktywny a później znowu cisza. Napisałam do mojego lekarza i on mi powiedział, że na tym etapie ciąży to zupełnie normalne, że ruchy są raz silniejsze a później maluch odpoczywa. Oczywiście są odchyły od normy i jeśli to Cię bardzo niepokoi to skontaktuj się ze swoim lekarzem. Twój spokój jest najważniejszy.Trochę stresuje się ze maluch nie daje o sobie znać, od razu czarne scenariusze chodzą po głowie, chyba 2dni (albo są tak skromne ze nie może mylę je z jelitami). Plus mam obawy przed krzywa cukrowa ale trzeba odpędzać czarne chmury a jak Twoje samopoczucie?
Anna123456789
Początkująca w BB
Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
Jest ciężko szew założony profilaktycznie w 15 tygodniu szyjka skrócila się z 3,6 na 3,1 narazie oszczędny tryb oby się narazie wiecej nie skracała
Termin porodu 18.03.2023
Jest ciężko szew założony profilaktycznie w 15 tygodniu szyjka skrócila się z 3,6 na 3,1 narazie oszczędny tryb oby się narazie wiecej nie skracała
Ja termin 20.03 pracuje jeszcze, chociaż nie chce mi się za bardzo.Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
U mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
reklama
Anna123456789
Początkująca w BB
Trzymam mocno kciuki za ciebie i dzieciątkoU mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.