Helilo
Fanka BB :)
Ja mam wizytę we wtorek, to będzie 8 tydzień wiec prenatalne też hen henJa mam 20.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytę we wtorek, to będzie 8 tydzień wiec prenatalne też hen henJa mam 20.09
Dziewczyny wyglada na to ze nasze maluchy podobne ciekawe które pierwsze wyskoczyBiorąc pod uwagę niepewność pomiaru to idealne bobo wychodzi
Mam tak samo, jak biorę go i chodzę glodna od razu mi słabo i Mnie mdli. najlepiej przespać ten momentJa mam ustawiony budzik na 6. Biorę euthyrox i idę spać dalej. Jak dla mnie najlepsza opcja.
Chciałam zrobić to samo wczoraj. Poszłam do szkoły swojej, wcześniej załatwiłam od gina zaświadczenie, wchodzę do szkoły, a sprzątaczka do mnie Pani Ago, a Pani nie odpoczywa na wakacjach, mówię jej że chce do dyrekcji i czy jest, lecz niestety pocałowałam klamkę, bo dowiedziałam się, że dyrekcja cała na wakacjach i będą dopiero po 16-tym sierpnia. Więc też chciałam miec, to z głowy , ale niestety wszystko przede mną.Jestem już dziś po wizycie u pracodawcy. Pracuje w szkole, więc wolałam uprzedzić dyrekcję wcześniej, że od 1 września mnie nie będzie. Ogólne wrażenie dobre, posypały się gratulacje itp. Dobrze, że mam to już za sobą
zjeśćDziewczyny mam problem z zachcianka
Od kilku dni chodzi za mną kebab ... Wszystko fajnie ale ja czuję że nawet bym go nie zjadła i co tu zrobić ?
Zjeść najwyżej mąż dokończyDziewczyny mam problem z zachcianka
Od kilku dni chodzi za mną kebab ... Wszystko fajnie ale ja czuję że nawet bym go nie zjadła i co tu zrobić ?