reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny :) to mój pierwszy raz zarówno na forum jak i pierwszy klusek w brzuchu :) termin pierwotny mam na 8 marca ale maluch tak rośnie ze teraz wychodzi że 3 marca 😜 Przedwczoraj byliśmy na USG - serduszko i wszystko wzorcowe 🥰 prenatalne na 26 sierpnia. Z dolegliwości u mnie tylko zmęczenie - po 8 godzinach w pracy chodzę jak zombie, wielkie piersi i sikanie non stop poza tym żadnych mdłości ani wymiotów ✌️ Biorę eurhyrox 50.
Cieszę się ze tu jestem i ze będę mogła z Wami przezywać ten cudowny czas! ❤️

Dziewczyny mam problem z zachcianka 🙈
Od kilku dni chodzi za mną kebab ... Wszystko fajnie ale ja czuję że nawet bym go nie zjadła 🙈 i co tu zrobić ?

Jestem już dziś po wizycie u pracodawcy. Pracuje w szkole, więc wolałam uprzedzić dyrekcję wcześniej, że od 1 września mnie nie będzie. Ogólne wrażenie dobre, posypały się gratulacje itp. Dobrze, że mam to już za sobą 😜
Chciałam zrobić to samo wczoraj. Poszłam do szkoły swojej, wcześniej załatwiłam od gina zaświadczenie, wchodzę do szkoły, a sprzątaczka do mnie Pani Ago, a Pani nie odpoczywa na wakacjach, mówię jej że chce do dyrekcji i czy jest, lecz niestety pocałowałam klamkę, bo dowiedziałam się, że dyrekcja cała na wakacjach i będą dopiero po 16-tym sierpnia. Więc też chciałam miec, to z głowy 🙁, ale niestety wszystko przede mną. 😝

reklama
I ja się pochwale. Wczoraj pierwsza wizyta u mojej gin. 8tc+3 z wieku usg 4dni mniej, fasolka jest jedną, uff, bo mąż z bliźniaków. Serduszko widać ale nie słuchaliśmy. Wizyta długa bo do omówienia badania prenatalne i moja cholestaza, wiec duże ryzyko że w 20tc się zacznie jazda z ostrym przebiegiem. Narazie nie myślę. Mam założona kartę ciąży i odpukać jakoś specjalnie mnie nic nie meczy, lekko rano głód ale to normalne. Juz w myślach planuje jak przemeblować pokój aby wstawić łóżeczko... będzie ciasno ale trzeba sobie radzić.
Rozumiem zachcianki na kebaba XD bo ja mam na wrapa becon deluxe 🤣

Do góry