W ciąży z dziewczynką super cena, dużo się nie zmieniłam, może nawet gładsza cera- nie wierzcie w babcine przesądyU mnie wychodzi, że niby chłopiec, ale patrząc na mój wygląd jak mnie od miesiąca wysypała i od każdego słyszę, tylko jejku co Ci się stało, normalnie trądzik dostałam cała drogę i policzki to chyba nie wiem, czy się sprawdzi ta płeć
reklama
Jeenny
Fanka BB :)
ja też mam pod tym względem straszne problemy. Już sobie w ogóle z twarzą poradzić nie mogę. Załamana jestem. Ale powiem Ci że w pierwszej ciąży miałam to samo i chłopczyk więc chyba hormonyU mnie wychodzi, że niby chłopiec, ale patrząc na mój wygląd jak mnie od miesiąca wysypała i od każdego słyszę, tylko jejku co Ci się stało, normalnie trądzik dostałam cała drogę i policzki to chyba nie wiem, czy się sprawdzi ta płeć
Karooola28
Dajesz mi nadzieje na córkęW ciąży z dziewczynką super cena, dużo się nie zmieniłam, może nawet gładsza cera- nie wierzcie w babcine przesądy
Chattahoochee
Mi jeden pokazuje, że chłopiec, a inny, że dziewczynka. To mogę sobie wybrać?
Mi wychodzi chłopak!
Przez was teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać kiedy będzie widać na usg
Sprawdziłam siebie i moje rodzeństwo - wszystko się zgadza. Aż mnie zaintrygowało
NieśmiałaCiężarówka
Mi jeden pokazuje, że chłopiec, a inny, że dziewczynka. To mogę sobie wybrać?
Wtedy jest 50% szans
Karooola28
Bliźniaki tylko jeszcze o tym nie wieszMi jeden pokazuje, że chłopiec, a inny, że dziewczynka. To mogę sobie wybrać?
Pani_Zabuch
Tym razem sobie kupiłam, (w sumie to mąż mi kupił) taką lidlową, więc pewnie jakościowo w porównaniu do innych nie powala, ale śpi mi się niej super, żałuje że w poprzednich ciążach się nie zdecydowałamPytanie do doświadczonych mamusiek
Czy warto inwestować w poduszkę do spania dla ciężarnych? Chodzi mi o te poduszki typu rogal (jakkolwiek się zwą ).
Jeżeli tak to czy macie coś godnego polecenia?
Mi wyszła dziewczynka sprawdziłam sobie poprzednie ciąże i zgadza się - obydwoje chłopcy, więc może.....Mi koleżanka pokazała kalendarz internetowy do obliczenia płci! Hahaha w pierwszej ciąży trafił kalendarz bo popatrzyłam z ciekawości
Ja wyglądałam tragicznie, miałam pełno krostek, skóra, nawet w makijażu, wydawała mi się taka szara, a mam chłopców...chociaż fakt, że są śliczni więc może faktycznie coś mi urody skradli teraz się nie maluje, a mam wrażenie, że wyglądam dużo lepiej mimo sporadycznych pryszczy...zobaczymyW ciąży z dziewczynką super cena, dużo się nie zmieniłam, może nawet gładsza cera- nie wierzcie w babcine przesądy
Karooola28
Mam wyniki badań - nie mam HIV, kiły, toksoplazmozy i reszty, tylko przebyta różyczka podwyższone leukocyty ale pewnie przez infekcje, glukoza 85 )
Tsh jeszcze niższe 0,04 ale już mi od kilku dni serducho wali wiec muszę chyba mieć zmniejszoną dawkę
Tsh jeszcze niższe 0,04 ale już mi od kilku dni serducho wali wiec muszę chyba mieć zmniejszoną dawkę
reklama
korneliajulia
Zaciekawiona BB
Hejka kochane, padłam wczoraj przed 20. Codziennie mam te mdłości, chyba poproszę o jakiś lek na receptę bo praktycznie mało co jem i po prostu opadam z sił.
Z dzidziusiem ok, ma 11mm,serduszko bije. Ale wyszło że mam ciążę młodsza o tydzień. Więc już sama nie wiem jak na to patrzeć. Powinna być 8+3, a jest 7+2. Torbiel niby się zmniejszyła o 1cm ale powiedziała że rozmiar zależy od jej ułożenia. No i wyszedł mi cukier 93, więc powiedziała żeby na to zwrócił uwagę mój lekarz prowadzący. Nie dość że nic nie jem to jeszcze ten cukier....
A reszta badań dobrze
Wizytę mam 16.08 więc zobaczymy, na pewno idę na zwolnienie, chyba że mi przejdą
Z dzidziusiem ok, ma 11mm,serduszko bije. Ale wyszło że mam ciążę młodsza o tydzień. Więc już sama nie wiem jak na to patrzeć. Powinna być 8+3, a jest 7+2. Torbiel niby się zmniejszyła o 1cm ale powiedziała że rozmiar zależy od jej ułożenia. No i wyszedł mi cukier 93, więc powiedziała żeby na to zwrócił uwagę mój lekarz prowadzący. Nie dość że nic nie jem to jeszcze ten cukier....
A reszta badań dobrze
Wizytę mam 16.08 więc zobaczymy, na pewno idę na zwolnienie, chyba że mi przejdą