Lelum
Fanka BB :)
to ja mam covida, a raczej już miałam czułam się źle, niby kaszel i temperatura męczyły mnie może z dzień, ale zatkany nos to jakaś tragedia…nie mogłam oddychać jak leżałam i nic nie można przecież brać :/ ale powoli wszystko przechodzi i powoli do siebie dochodzę, chociaż nie mam siły.Zdrówka życzę mnie dwa razy łapało przeziebienie. Bol gardła i takie osłabienie miałam. Piłam ten rosół z czosnkiem i później nawet chleb dodawałam. Dodatkowo zrobiłam sobie syrop z cebuli, miodu i czosnku. I łykałam go 2 razy dziennie. Teraz jak już mi lepiej to 1 raz. Moja kuzynka mówiła ze cała ciaze go brała i chyba dzięki niemu nie zachorowała. Także mam zamiar go pic także do końca.
@Lelum to Ty masz covida? Jak się czujesz?
niee, ale do Gdańska mam blisko więcej na wątku prywatnym
jej, bardzo współczuje. Mogę wiedzieć co się stało ze straciłaś ciaze w 20 tc? Z tego jak patrzyłam na wynik Nifty nie zauwazylam nic niepokojącego….
Jutro mam ostatnie USG przed 12 tygodniem. Zobaczymy czy wszystko okej. A Ty jak się czujesz? dziękuję, że pytasz!
I nie nadażam już tutaj, tyle postów, ale staram się być na bieżaco Ale jak coś to ja też chętna do prywatnej grupy.