reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Przede wszystkim gratulacje! 😘
A jakie masz cisnienie? Ja jak sie czuje dobrze mam ok. 100/50, najwyzej 110/60, ale w weekend miałam mega ciężkie dni i tak z mamą doszłyśmy, że to mogło być niskie ciśnienie właśnie.
Dziękuję :)
Szczerze powiem, że nie pamiętam. Położna mi mówiła, ale wyleciało mi to z głowy. Chcę sobie zamówić ciśnieniomierz, żeby mieć nad tym kontrolę. Pytała też czy nie mam zawrotów głowy, niestety musiałam potwierdzić.

reklama
Przede wszystkim gratulacje! 😘
A jakie masz cisnienie? Ja jak sie czuje dobrze mam ok. 100/50, najwyzej 110/60, ale w weekend miałam mega ciężkie dni i tak z mamą doszłyśmy, że to mogło być niskie ciśnienie właśnie.
Moje ciśnienie od zawsze to 60x100 lub 50x90 i ja bez potrzeby kawy funkcjonuje. Jak mi robili cesarkę i mi spadło do 70x40 i jeszcze z nimi świadomie rozmawiałam to anestezjolog nie mógł wyjsc z podziwu bo u nich panika a ja sobie leze i patrze w lampy co oni tam tak gmerają w moim brzuchu. 🤣
Supli nie biorę bo zakodowalo mi się że jak w 1ciazy bralam to strasznie wymiotowałam, odstawiłam te sztuczne witaminy i jak reka odjął. Później się okazało że mogę brać tylko metylowane suple, a najlepiej unikać poki ma się zdrowie. Zatem 3ciaze zdrowe bez supli. Mąż gotuje wiec mi również zdrowo dogadza :)

reklama
Do góry