reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
ja mam bóle migrenowe od 10 roku życia. Tak samo jak moja mama, babcia, prababcia i ciocia :( i naprawdę wolę bóle porodowe, pooperacyjne itd. Nic się nie równa z migreną. Gdy trwa, myślę sobie, że wolałabym umrzeć. Do tego 🤮 rozsadzające mózg. Światłowstręt, zapachowstręt. Nie mogę jeść ani pić. Jestem wyjęta z życia.
Brzmi jak klasterowe bóle głowy…. Coś potwornego. W trakcie takiego bólu ludzie potrafią łamać sobie kończyny byleby tylko na chwilę poczuć coś innego niż ten przeklęty ból głowy.
Nie chcę sobie nawet tego wyobrażać :(
A często Cię takie coś łapie?

Brzmi jak klasterowe bóle głowy…. Coś potwornego. W trakcie takiego bólu ludzie potrafią łamać sobie kończyny byleby tylko na chwilę poczuć coś innego niż ten przeklęty ból głowy.
Nie chcę sobie nawet tego wyobrażać :(
A często Cię takie coś łapie?
ostatni miałam jakoś w marcu, więc nie tak często.

dzięki! Mnie przerażają kwestie organizacyjnej- mamy za małe mieszkanie na trójkę dzieci, teraz będzie ok, bo to bedzie mały brzdąc. Ale jak dzieci będą starsze, jak je po pokojach porozdzielać, żeby było ok... no i auto, gdzie ten trzeci fotelik zmieścić... musiałabym chyba męża z auta wywalić 🤣 Ale póki co, staram się tym nie przejmować, może jakieś rozwiązanie się znajdzie...
U nas też trzecie, ale na weekendy i wakacje już teraz mamy trójkę chłopaków, więc trzeba będzie pomyśleć nad czymś najlepiej 7 osobowym... Kolega męża pracuje w firmie produkującej autobusy, wczoraj pytaliśmy czy nie może dla nas kupić jako pracownik w preferencyjnej cenie🤣

U nas też trzecie, ale na weekendy i wakacje już teraz mamy trójkę chłopaków, więc trzeba będzie pomyśleć nad czymś najlepiej 7 osobowym... Kolega męża pracuje w firmie produkującej autobusy, wczoraj pytaliśmy czy nie może dla nas kupić jako pracownik w preferencyjnej cenie🤣
My mamy 7os Kia Sorento, wcześniej mieliśmy Carnivala. Auta rewelacyjne, duże i wygodne. Z nami (5os) na wakacje jezdzi pies postury konia, a miejsca jeszcze sporo. Box na dachu robi robote.

reklama
Do góry