40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wie moja siostra, i również robimy nifty i dopiero wtedy jeśli będzie ok to mówimy.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
Już się spotkałam również z tą rozbieżnością, ta niższa norma to taka starej daty, jak się kiedyś badało. A ta wyższa jest wg jakichś nowych wytycznych, które nie wszyscy uznają i dlatego bywają różne wersje.Ja robię zawsze w tym samym laboratorium z pół roku temu jako norma było wpisane 2,4 a teraz 3,2 ( nie pamiętam dokładnie liczb dzieciatych, nie sprawdzę teraz, bo nie ma mnie w domu ) nie wiem skąd taka duża różnica czyżby normy się aż tak zmieniły?
Wg bety to chyba wychodzi 6 tydzień ? Tak mi się wydaje.Hej dziewczyny, jednak nie wytrzymałam. Właśnie dodali mi wyniki.. coś mi się wydaje ze ten progesteron jest za niski
I ta beta? To tydzień z 5 na 6? Jak mam to przeczytać?
No właśnie jest jakoś tak dziwnie.. ale mam 33 dniowe cykle wiec i owu mogła być później z czego ciąża byłaby młodsza..Wg bety to chyba wychodzi 6 tydzień ? Tak mi się wydaje.
Na razie nikt, dla nas to jeszcze za wcześnie na informowanie.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
tak bym to czytala że przełom 5/6.A co do proga to wiem ze tutaj z takim progiem podobnym były dziewczyny i lekarz mówił że jest okHej dziewczyny, jednak nie wytrzymałam. Właśnie dodali mi wyniki.. coś mi się wydaje ze ten progesteron jest za niski
I ta beta? To tydzień z 5 na 6? Jak mam to przeczytać?
nie kraczJa mam dzieci 17l, 13l i 8l. Jak urodzę córka bedzie miala 18stkę Szaleństwo, niektórzy w naszym wieku zostają dziadkami...